Taş Kağıt Makas Dizi 1. Bölüm Fragmanı TIKLA İZLE! Kanal D Taş Kağıt Makas Dizi Oyuncuları! Taş Kağıt Makas Dizi Konusu

İzleyicilerin dört gözle beklediği Taş Kağıt Makas dizisi ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Gecekondu mahallesinde yaşayan Umut’un düzenin gerçek sahiplerine karşı babasının suçsuzluğunu ispatlamak için verdiği adalet savaşı beklenmeye başladı. Peki, Taş Kağıt Makas dizisi ne zaman başlayacak? Taş Kağıt Makas oyuncuları kim? İşte yanıtı..

Taş Kağıt Makas dizi araştırması yapan izleyiciye flaş detay geldi. Kanal D yeni dizilerinden Taş Kağıt Makas kış sezonu yapımlarından olmaya aday gösterildi. İzleyicilerle buluşmak için gün sayan Taş Kağıt Makas dizi ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Başrolünde Ekin Koç'un olduğu Umut karakterinin sıra dışı hafıza yeteneği ve babasını kurtarmak için verdiği mücadele dikkatleri çekti. Taş Kağıt Makas dizi oyuncuları ile Taş Kağıt Makas dizi konusu merak konusu oldu. Peki, Taş Kağıt Makas ne zaman başlayacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Taş Kağıt Makas 1. bölüm fragmanı..

TAŞ KAĞIT MAKAS KONUSU

Taş Kağıt Makas konusu şöyle; Sıra dışı bir hafıza yeteneğine sahip olan Umut yaşadığı her anı en küçük ayrıntısına kadar hatırlar. Babasının masum olduğunu ispatlamak için verdiği savaşta, yine bu süper hafızasını kullanır. Belediye otobüsünde olaylı bir şekilde tanıştığı Alev, Umut’un babası için sürdürdüğü adalet arayışının en büyük destekçisi olur. Parlak zekası ve sisteme aykırı avukatlık tarzıyla Harun hukuk camiasının güçlü isimlerinden Cumhuriyet Savcısı Süreyya, iş dünyası ile suç dünyası arasındaki kilit isim Kadri ve iflah olmaz bir sosyopat olan Fecir arasında değişen dengede, Umut’un alzheimer hastası babası için verdiği mücadele bekleniyor.

Taş Kağıt Makas Dizi 1. Bölüm Fragmanı TIKLA İZLE! Kanal D Taş Kağıt Makas Dizi Oyuncuları! Taş Kağıt Makas Dizi Konusu - Resim : 1

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİ OYUNCULARI

Ekin Koç

Serra Arıtürk

Ozan Güven

Hande Ataizi

Burak Yörük

Hüseyin Avni Danyal

Aytaç Uşun

Bülent Seyran

Selim Galip

Anıl Taşezen

Benzer Videolar