Taş Kağıt Makas Harun Kim? Ozan Güven Kimdir, Kaç Yaşında? Ozan Güven Sevgilisi Kim? Ozan Güven Oynadığı Diziler

Büyük bir merakla beklenen Taş Kağıt Makas dizisi oyuncuları yerlerini aldı. 28 Şubat Çarşamba günü ilk bölümü yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisinde Harun karakteri herkesin dikkatini çekti. Sevilen oyuncu Ozan Güven setlere döndü. Peki, Taş Kağıt Makas Harun kim? İşte Ozan Güven hayatı..

Taş Kağıt Makas Harun Kim? Ozan Güven Kimdir, Kaç Yaşında? Ozan Güven Sevgilisi Kim? Ozan Güven Oynadığı Diziler

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisi yayın hayatına başladı. Uzun zamandır merakla beklenen Taş Kağıt Makas dizisinde Umut ve Rıza'nın hikayesi başladı. Hapishanede biten hikayeye Harun'un dahil oluşuyla Umut ve Harun gücü başladı. Akıl hocası Kadri'den aldığı direktiflerle yaşayan Harun'un yeni rotası Fecir Emirkıran oldu. Kadri Palaz ile Fecir kavgasıyla devreye giren Harun, Fecir'in belalısı oldu. Peki, Taş Kağıt Makas Harun kim? Ozan Güven kimdir, kaç yaşında, nereli? Ozan Güven sevgilisi kim? İşte Ozan Güven Oynadığı Diziler..

TAŞ KAĞIT MAKAS HARUN KİM?

Çarşamba günleri ekrana gelecek olan Taş Kağıt Makas dizisinde Harun Yakar zeki, karizmatik, komik ve şeytan tüylü bir avukat. Yıldızı yüksek olan Harun karanlık geçmişiyle dikkat çekiyor. Cesur ve hırslı bir yapısı olan Harun için amaç uğruna her yol mubahtır. Çevresinde büyük iş adamları, mafyalar ve suç örgütleri olan Harun her ortama uyum sağlama yeteneğine sahip. Savcı Süreyya'ya takıntılı aşık olan Harun kullandığı farklı yöntemlerle kariyerinde aldığı bütün davaları kazanır. Bir dava yüzünden yolu Umut’la kesişen Harun artık bambaşka biri olacak.

Taş Kağıt Makas Harun Kim? Ozan Güven Kimdir, Kaç Yaşında? Ozan Güven Sevgilisi Kim? Ozan Güven Oynadığı Diziler - Resim : 1

OZAN GÜVEN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

19 Mayıs 1975 Nürnberg, Almanya doğumlu Ozan Güven, Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü'nden mezun oldu. İzmir Belediye Konservatuvarı oyunculuk dersleri alan Ozan Güven ilk adreslerinden olan İkinci Bahar dizisi oyuncuyu ünlendirdi. Ozan Güven ardından Çiçeği Büyütmek, Koçum Benim, Aslı ile Kerem, Bir İstanbul Masalı, Canım Ailem, Koyu Kırmızı, Muhteşem Yüzyıl ve Fi gibi dizilerde rol aldı. Ozan Güven sinemada G.O.R.A, A.R.O.G, Yahşi Batı ve Pek Yakında filmleriyle hayran kitlesini genişletti. 2005 yılında yönetmen Türkan Derya ile evlenen Ozan Güven'in Ali Aziz isminde bir oğlu var.

OZAN GÜVEN OYNADIĞI DİZİLER

2012 Muhteşem Yüzyıl Damat Rüstem Paşa

2012 Koyu Kırmızı Cemil Şenel

2010 Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan Erol Konuk oyuncu

2010 Arka Sokaklar Konuk oyuncu

2009 Canım Ailem Ali

2005 Hırsız Polis Kibar Necmi

2004 Bir İstanbul Masalı Demir Arhan

2004 Anlat İstanbul Takip Eden Adam Konuk oyuncu

2002 Bana Abi De Yiğit

2002 Havada Bulut Necip

2002 Aslı ile Kerem Kerem

2002 Koçum Benim Umut

2001 Dünya Varmış Çetin

1998 İkinci Bahar Ulaş

1998 Çiçeği Büyütmek

OZAN GÜVEN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN