Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Berkan Aslan

Tasarruf tedbirleri kapsamında 7204 yeni araç alındı!

Emniyet ve Jandarma birimlerimize geçtiğimiz gün 7204 adet yeni araç satın alındı. Alınan araçlar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifiyle ‘’Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarımıza 7204 Yeni Aracın Hizmete Alım Töreni’’ Atatürk Havaalanı’nda sergilendi. Ülkemin Jandarması ve Emniyeti her zaman her yerde her şeyin en iyisini hak ediyor. Onlar bizim baş tacımız. Allah her bir güvenlik gücümüze güç kudret versin.

Sayın Cumhurbaşkanımızın açılış töreninde yaptığı konuşmada araçların 5001 adetinin Emniyet Genel Müdürlüğüne, 2203 adetinin ise Jandarma Genel Komutanlığına alındığı, mevcut kullanımda olan araçların artık ekonomik ömrünü tamamladığını ve yenilendiğini söyledi.

Beni rahatsız eden konu sadece şu. Madem ekonomimiz bu kadar kötü, zor bir süreçten geçiyoruz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla ülke genelinde ikinci bir açıklamaya kadar TASARRUF TEDBİRLERİ uygulanmaya başlanmıştı.

Bu uygulama kapsamında, personel alımları, araç kiralama, satın alma, yeni projelerin durdurulması, servislerin kaldırılması, basın ve yayın giderleri, kırtasiye masrafları, resmi törenler, kısacası kamu kaynaklarının kısıtlı ve kontrollü kullanılması ön görülmüştü.

Fakat gördüğümüz karede 7204 adet evet yanlış duymadınız, 7204 adet araç satın alındı. Bu araçları sizler için araştırdık. Alınan araç sayısı 7204, alınan TOGG sayısı 271, diğer araçlar Skoda, Nissan, Dacia, sayısı ise 6933 adet. 271 Togg marka araçtan 250’sinin emniyete, 21’inin ise jandarmaya teslim edildiği öğrenildi.

Bizde diyoruz ki madem zor bir dönemden geçiyoruz ‘’Tasarruf Tedbirleri’’ kapsamında neden bu kadar çok araç satın alındı. Neden yerli ve milli aracımız olan TOGG’ dan sadece 271 adet araç alındı.

Bu kadar çok araç Atatürk Havaalanına nasıl sevk edildi. 7204 araç için ne kadar yakıt parası harcandı. Kaç personel görevlendirildi. Kaç tane tır, kaç tane çekici kullanıldı. Yapmayın etmeyin, biz halk olarak vermiş olduğunuz karara saygı duyuyoruz ve de inanmak istiyoruz. Halkın gündemi tamamiyle ekonomi. Herkes çarşı pazarda alım gücüne bakarak, hesap kitap yaparak geçiriyor gününü. Bu kadar elzemmiydi 7204 araç.

 

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER