Taşdemir’den Yürür’e ödül!

Karate Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı (KAREV) Başkanı Ercüment Taşdemir karateye hizmet edenleri ödüllendirmeye devam ediyor.

Taşdemir’den Yürür’e ödül!

TÜM DÜNYAYA DİNLETTİ

Başkan Taşdemir, uluslararası organizasyonlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil eden sporcuları ödüllendirdiği gibi, Suudi Arabistan’da düzenlenen Sportaccord Combat Games yarışmasında ülkemizi gururlandırarak İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinleten A Milli Takım sporcumuz Ömer Faruk Yürür’ü altın ile ödüllendirdi.

EN GÜÇLÜ ADAY

Türkiye Karate Federasyonu başkan adaylarından en güçlü aday olarak ismi ön planda anılan Ercüment Taşdemir gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. İstiklal Marşımızı dinleten, dünyayı ayağa kaldıracak tüm sporcularımızı ödüllendirmeye devam edeceğiz. Milli ve manevi değerlere haiz birer gençlik yetiştiren Aydın Yürür hocamızı da kıymetli çalışmaları için tebrik ediyoruz.

Taşdemir’den Yürür’e ödül! - Resim : 1

AMAÇ KARATEYİ DAHA YAYGIN HALE GETİRMEK

2021’de Türkiye Karate Federasyon Başkanlığı seçimleri sırasında vaadimiz olan Karate Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı’nı (KAREV) kurduk. Vakfı kuruluşunun gururu yaşanırken, burada amaç karate sporunu ülkemizin her yerinde yaygın hale getirmek, Türkiye Karate Federasyonumuza yardımcı olmak ve ihtiyaç duyulduğunda da bir güven kapısının var olduğunu hissettirmek yanlarında olmak.

Kaynak: HABER MERKEZİ