Tavşantepe’de çöp şikayetine Hürriyet’in cevabı: Eski çalışanlar, sabote ediyorlardır

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e Tavşantepe’de çöplerden yana şikayette bulunuldu. Hürriyet, çöp şikayetlerine karşı karşı cevap olarak personelleri suçladı

Tavşantepe’de çöp şikayetine Hürriyet’in cevabı: Eski çalışanlar, sabote ediyorlardır

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bugün İzmit Tavşantepe Mahallesindeydi. Tavşantepe’de Koordinatör İsmet Kanık ile birlikte dolaşan Başkan Hürriyet’e, cami avlusunda toplanmayan çöplerden yana şikayette bulunuldu. Hürriyet’in vatandaşa cevabı, personellerini suçlayarak verdi. Tavşantepe Mahalle Muhtarı İbrahim Efe’nin İzmit Belediyesinden atılmasına ilişkin de serzenişte bulunan bir vatandaşa Hürriyet’in cevabı, “O kendini attırdı” şeklinde oldu.

HÜRRİYET ÇALIŞANLARINI SUÇLADI

Tavşantepe Mahallesindeki ziyarette vatandaşların Başkan Hürriyet’e toplanmayan çöpler nedeniyle şikayet etmesi üzerine Hürriyet, işçilerini suçladı. Hürriyet, “Uyarırız çalışanları. Çalışanlar eski çalışanlar. Eskiden yapıp şimdi yapmıyorlarsa, o zaman bazıları sabote ediyor demektir. Uyarın siz de gördüğünüz zaman. Çünkü eski çalışan sonuçta. Çalışanlar değişmedi.

AMİR NE YAPACAK?

Hepsinin başına amir dikemem nihayetinde. Bilirsiniz, işçinin bunu yapması lazım. Personel yapmadıktan sonra amir ne yapacak? İyi de o zaman bütün personeli atmam lazım işten. Aynı personel” dedi.

“İBRAHİM EFE KENDİNİ ZORLA ATTIRDI”

Vatandaşların Tavşantepe Mahalle Muhtarı İbrahim Efe’nin işten atılmasından dolayı mahallelilerin kırgın olduğunu belirtmesi üzerine Hürriyet, “O kendini attırdı diyelim. O kendini zorla attırdı. Benim atma niyetim yoktu. Kendini attırdı. Zorla attırdı. İş yapmadıktan sonra ne yapacağım?” dedi.

HİÇ ADAM ALMADI MI?

Vatandaşın Başkan Hürriyet’e, “Belediyeye bir dünya personel aldınız” demesi üzerine Hürriyet, “Almadım, hayır almadım. Almadım” dedi. Vatandaş, “Nasıl almadınız?” diye sorunca Hürriyet, “Almadım. Almadım. Size demek ki yalan yanlış bir sürü şey anlatılıyor. Bilmediğiniz çok şey var” diyerek bölgeden uzaklaştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ