Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tayfun Balıkçı’yı eleştirdi: Örgütü tanımıyordu

CHP Kocaeli İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuşan CHP Körfez ilçe başkanı Gülseren Solmaz, “ Ben tabanda ittifak yapalım diye adeta yalvardım ancak bu taleplere karşılık verilmedi.” dedi.

CHP Kocaeli İl Danışma

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Danışma toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi’ nde gerçekleşiyor. CHP İl Başkanı Bülent Sarı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen danışma toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın, CHP Parti Meclisi Üyeleri Melisa Uğraş, Ecevit Keleş, TBMM eski Başkanvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP Büyükşehir adayı Atasoy Bilgin, ilçe başkanları, geçmiş dönem milletvekilleri, il ve ilçe örgütü üyeleri ve partinin önde gelen isimleri katıldı.

“YARAMIZ ÇOK BÜYÜK”

Toplantıda konuşan CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal, Körfez Belediye Başkan adayı Tayfun Balıkçı’yı eleştirdi. Altunal, “Bizde bir ön seçim
yapıldı. Benim gönlümde de bir aday tabi ki vardı. Ön seçimden çıkan adayımızı tebrik ettim. Başkan adayı 15 gün sonra partiye geldi. ‘Gelin tabanda ittifak yapalım’ dedim. Başkanım taleplere karşılık vermedi. Şimdi çıkıp ‘yok alıyorduk, yok almıyorduk’ edebiyatı yapılmasın. Körfez’in neden böyle olduğunu soran olmadı hiç. Sosyal medyasına bakın bir fotoğrafımız var mı? Hepsi kırpıldı. Neden, çünkü ilçe örgütü çalışmıyormuş. Her gün arkadaşlarımız sahadaydı. Ama kendisi tanımıyordu. ‘İlçe örgütü sahada olursa seçimi kaybederiz’ dedi mi, demedi mi? Bıçak kemiğe dayandı dediğimiz noktadayız. Yaramız çok büyük” dedi.