TCDD işçi alıyor! Kocaeli'de kaç kişi alınacak? KPSS şartı yok!

TCDD işçi alıyor! Kocaeli'de kaç kişi alınacak? KPSS şartı yok!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, bünyesine katmak üzere 13 kaynakçı, 86 makine bakımcı ve 15 makine teknisyeni-motor ve makine (motor tamircisi) olmak üzere toplamda 114 işçi alımı yapacağını duyurdu. Alım ilanı Resmi Gazete'de yer aldı.

Alımlar, TCDD'nin farklı iş yerlerinde belirsiz süreli sözleşmeyle gerçekleştirilecek. Alınacak 13 kaynakçı için KPSS şartı bulunurken, 86 makine bakımcı ve 15 makine teknisyeni-motor ve makine pozisyonları için KPSS şartı aranmayacak.

İş başvuruları için detaylı bilgiler ve iş gücü talepleri, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından 30 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında yayımlanacak. Adaylar, başvuru şartlarından evrak teslim tarihine, uygulama ve sözlü sınav bilgilerinden sonuçlara kadar tüm duyuruları TCDD'nin resmi internet sitesinde "Duyurular" bölümünden takip edebilirler.

Alım yapılacak olan işçiler, Türkiye'nin farklı bölgelerindeki TCDD iş yerlerinde görevlendirilecek. Bu şehirler; Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Çankırı, İzmir, Kocaeli, Malatya ve Sivas olarak belirlendi.

Bu fırsatı değerlendirmek isteyen adayların belirtilen tarihlerde İŞKUR üzerinden başvurularını tamamlaması ve TCDD'nin resmi internet sitesini düzenli olarak kontrol etmesi önerilmektedir.

Kocaeli'ye 1 kaynakçı, 10 makine bakımcı ve 2 makine teknisyeni alınacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ