Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TCG Anadolu Kocaeli’de, Koceli’den kalkan yük gemileri İsrail’de!

Türkiye’den kalkıp İsrail’e giden gemiler üzerinden iktidarı eleştiren Saadet Partisi, TCG Anadolu Gemisi’nden yola çıkarak ilginç bir paylaşım yaptı.

Türkiye’den kalkıp İsrail’e giden

Hamas’ın 7 Ekim’de düzenlediği baskın sonrasında İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları, birçok ülkede İsrail’e karşı protesto ve boykot çağrıları yapılmasına neden oldu. Türkiye’de İsrail-Filistin sorunuyla ilgili en çok konuşulan konulardan biri de tüketici boykotları oldu. Boykota katılanlar, İsrail ile ilişkili olduğunu düşündükleri marka ve ürünlerden uzaklaşma mesajını yayıyor.

MALLARIN ARAŞTIRILMASINA RET

Boykotlar devam edereken boykotlara destek veren partilerden biri olan Saadet Partisi, bir yandan da Türkiye’den İsrail’e giden gemileri sormaya devam ediyor. Önceki hadta TBMM genel kurulunda Saadet Partisi grubu Türkiye’nin İsrail’e gönderdiği malların içeriği ve miktarı ile Gazze’deki durum üzerindeki etkisinin tespitiyle ilgili araştırma önergesinin gündemin önüne alınarak Meclis Genel Kurulu’nda görüşülmesini önerdi. Ancak söz konusu önergede AK Parti ve MHP’li Milletvekillerinin oyları ile reddedildi.

“İSRAİL İLE TİCARET FİLİSTİN’E İHANET”

Konuyu gündemde tutmaya devam eden Saadet Partisi, Kocaeli’de demir atan ve ziyaretçilere açılan TCG Anadolu Gemisi üzerinden iktidara yüklendi. Saadet Partisi’nin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan görsellerde, “TCG Anadolu Kocaeli’de, Koceli’den kalkan yük gemileri İsrail’de! İsrail ile Ticaret Filistin’e İhanet” notu yazıldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…