Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TEB, ihtiyaç kredisi musluklarını açtı: 35 Bin TL’lik kredi için aylık 1.855 TL taksit ödemeniz yeterli!

Nakit ihtiyacı olanlara müjde TEB’ten geldi. Banka, 35 bin TL kredi tutarı için cazip faiz oranı ile ihtiyaç kredisi vermeye başladı. 36 ay vade için aylık taksit ödemesi de belli oldu. Krediye farklı kanallar üzerinden başvuru yapabilirsiniz. İşte detaylar…

Nakit ihtiyacı olanlara müjde

Son dönemde nakit ihtiyacı artmaya devam ediyor. Enflasyon ve fiyat artışları vatandaşı kredi arayışına itti. Tam da böyle bir ihtiyaç döneminde TEB, farklı faiz oranları ile ihtiyaç kredisi sunan bankalar arasında öne çıkıyor. Başvurular online veya mobil olarak yapılıyor.

TEB’in yeni ihtiyaç kredisi, acil nakit ihtiyacı olanlar için cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor. Düşük faiz oranı ve uzun vade seçenekleri ile bu kredi, ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardımcı olabilir.

İHTİYAÇ KREDİSİ TALEBİ ARTIYOR

Son zamanlarda ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar arttı. Bu konuda çok dikkatli olmak gerekiyor. Çünkü faiz oranları ve vade süreleri bankadan bankaya çok farklılaşıyor. Bu yüzden kredi seçerken iyi araştırmak çok önemli.

TEB, ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında uygun faiz oranı ile dikkat çekiyor. Banka, 35 bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlıyor. Faiz oranı ise yüzde 3,09. Bu krediyi 36 ay vade ile almak isteyenlerin aylık ödeyecekleri miktar ise 1.855,40 TL olarak belirlenmiştir.

BAŞVURU YÖNTEMLERİ KOLAY

TEB, ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenlere kolaylık sağlıyor. Başvuruları online ya da mobil olarak kabul ediyor. Online başvuru için TEB’in web sitesine girmek yeterli. “Hemen Başvur” butonuna tıklayıp bilgileri doldurmak gerekiyor. CEPTETEB müşterisi olmayanlar da bu kampanyaya başvurabiliyor.

Online başvuru onaylandıktan sonra, CEPTETEB Müşteri Danışmanı başvuruyu yapan kişi ile iletişime geçiyor. Danışman, istenilen gün ve yerde ziyaret ediyor. Böylece kredi işlemleri tamamlanıyor. Mobil başvuru için ise TEB Mobil uygulamasını indirmek gerekiyor. Uygulama üzerinden 7/24 başvuru yapmak mümkün.

TEB, ihtiyaç kredisi almak isteyenlere fırsat sunuyor. Ancak kredi almadan önce gelir ve gider dengesini iyi hesaplamak gerekiyor. Aksi takdirde borç sıkıntısı yaşanabilir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TCDD tarafından yapılan açıklama ile
Sıradaki Haber Uzun zamandır kapalıydılar! 2 istasyon açıldı