Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TEKNOFEST’e Kocaeli damgası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK işbirliğiyle gerçekleştirilen Kocaeli Bilim Merkezi projesi, Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST’te yerini aldı. Ankara Etimesgut Havalimanı’nda düzenlenen 8. TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde, ziyaretçiler Kocaeli Bilim Merkezi’nin projelerini büyük bir ilgiyle karşıladı ve olumlu değerlendirmelerde bulundu.

Bu haberin fotoğrafı yok

Kocaeli Bilim Merkezi, Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te yerini aldı. Kocaeli Bilim Merkezi gerçekleştirdiği atölye ve bilim gösterileri ile katılımcıları kendine hayran bıraktı. Milyonlarca kişinin katıldığı TEKNOFEST’te Kocaeli Bilim Merkezi standı binlerce ziyaretçiyi ağırlayarak büyük ilgi gördü.

KOCAELİ BİLİM MERKEZİ’DEN BİLİM ŞOV

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Kocaeli Bilim Merkezi’nin “Bilim Şov” etkinliğine katılım sağladı. 
Ziyaretçiler, Kocaeli Bilim Merkezi’nin gerçekleştirdiği atölye ve bilim gösterilerinden övgü dolu sözlerle bahsetti.