Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Telefon almak için acele etmeyin! Samsung Galaxy S24’ün tanıtım tarihi ve fiyatı belli oldu! Galaxy S24 çok konuşulacak!

Teknoloji tutkunları Samsung’un yeni amiral gemisi olmaya hazırlanan Galaxy S24’ün tanıtım tarihi ve fiyat sızdırıldı. Üstün özellikleri ile dikkat çeken modelin ön sipariş ve satış tarihi ise merak ediliyor. İşte detaylar…

Teknoloji tutkunları Samsung’un yeni

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy ailesinin yeni üyesi olmaya hazırlanan S24 modeli için hazırlıklarına devam ediyor. 2023 yılının sonunun gelmesiyle ve İphone cephesinde yeni gelişme olmaması sonrasında Samsung atağa geçti.

Samsung’un yeni amiral gemisi olması beklenen Galaxy S24 modelinin teknik detayları, tasarımı ve özellikleri ise merak ediliyor. Yeni modelin tanıtımını bekleyenler için yeni tarih ve detaylar da sızdırıldı.

SAMSUNG GALAXY S24 NE ZAMAN ÇIKIYOR?

Samsung’un uzun süredir merakla beklenen ve yakından takip edilen yeni amiral gemisi Galaxy S24 modeli için tarihler yavaş yavaş netleşmeye başladı. Geçtiğimiz aylarda Samsung Galaxy S24 serisinin Ocak 2024’te tanıtılabileceğine dair haberler teknoloji dünyasında ses getirmişti. Bu kez Güney Kore’den haber geldi.

Güney Koreli kaynaklardan edinilen bilgilere göre Samsung Galaxys S24 serisinin Galaxy Unpacket etkinliği ile tanıtılacağı iddia edildi. Söz konusu kaynaklara göre etkinlik 17 Ocak 2024’te yapılacak. Etkinlik kapsamında Samsung Galaxy S24, Galaxy S24 + Galaxy S24 Ultra cihazlarının tanıtımının yapılması bekleniyor.

SAMSUNG GALAXY S24 FİYATI NE KADAR OLACAK?

17 Ocak tarihinde yapılması beklenen tanıtımın etkinliğinin ardından 1 gün sonrasında ise ön sipariş sürecinin başlayacağı ifade ediliyor. 18 Ocak 2024’te başlaması beklenen ön sipariş süreci kapsamında fiyatlar ise merak konusu oldu. Ayrıca 26 – 30 Ocak tarihleri arasında ise sipariş teslimleri gerçekleştirilecek.

Samsung Galaxy S24 serisi için fiyat bilgisi ise henüz belirlenmedi. Buna dair bazı tahminler ise gündeme gelmeye devam ediyor. Teknoloji tutkunları tarafından tahmin edilen fiyatlara göre Samsung Galaxy S24’ün fiyatının 900 dolardan başlaması bekleniyor. Samsung Galaxy S24 + 1.000 dolar, Samasung Galaxy S24 Ultra modeli ise 1.200 dolardan satışa çıkabilir. Ancak henüz tarihler ve fiyat tahminleri resmiyet kazanmadı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ChatGPT kullanıcıları için heyecan verici
Sıradaki Haber Ücretsiz ChatGPT kullanıcılarına büyük sürpriz: Artık özel GPT’ler de sizinle!