Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Telefondan başvuru yapmak yetiyor! Herkes için faizsiz ihtiyaç kredisi dönemi başladı! 10 bin TL’lik destek için…

Mobilden anında başvuru yaparak 10 bin TL kredi faizsiz olarak kullanılabilecek. Dijital bankacılık devi Enpara’dan faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. İşte başvuru şartları ve detaylar…

Mobilden anında başvuru yaparak

Türkiye’de vatandaşların enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle her geçen gün artan nakit ihtiyaçları için çözüm arayışları devam ediyor. Merkez Bankası tarafından da son dönemde faizlerin rekor düzeyde artırıldığı bir döneme girilmesiyle düşük faizli kredi bulmak zorlaştı.

QNB Finansbank çatısı altında dijital bankacılık hizmetleri sunan Enpara ise ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarını sıfırlandı. Sürpriz İhtiyaç Kredisi kapsamında 10 bin TL nakit ihtiyaç kredisi için faiz uygulanmıyor. %0 faizli ve 6 aya kadar vade seçeneklerinin de yer aldığı kredi sayesinde vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarının karşılaması sağlanacak.

FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ FIRSATI!

Acil nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için Enpara üzerinden yüzde 0 faiz oranlarına sahip ihtiyaç kredisi kullanılabilecek. Kampanya kapsamında 10.000 TL tutarında ihtiyaç kredisi yüzde 0 faiz oranları ve 6 ay vadeli olarak kullanılabilecek.

Örnek hesaplama tablosuna göre, 10 bin TL kredi için 6 ay vadede yüzde 0 faiz oranları da dikkate alındığında aylık 1.666,67 TL taksit tutarı hesaplanıyor. Herhangi bir dosya ve kredi masrafı olmadan yeni Enparalı olacaklara özel faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanma imkanı sunulacak.

ENPARA FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Enpara tarafından sadece yeni Enpara müşterisi olacak kişilere sunulan faizsiz ihtiyaç kredisine direkt mobil üzerinden de başvuru yapılabiliyor. Hemen Enpara uygulamasını kullanarak uzaktan müşteri olma sürecini tamamlayarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Görüntülü görüşme ile ilk defa Enpara müşterisi olan kişiler 6 ay vadeli ve 10 bin TL’ye kadar olan faizsiz ihtiyaç kredisini kullanabiliyor.

Yeni müşterilere özel krediye başvuru yapmak için kimlik bilgileri, kişisel bilgiler, kredi başvurusu sonucu ve iletişim bilgileri gibi alanların doldurulması gerekiyor. ‘’Hemen Başvur’’ butonu ile Enpara Sürpriz İhtiyaç Kredisi kampanyasına başvuru yapmanız mümkündür.