Televizyon tamircisi dehşete sebep oldu. Çekiçle 4 kişiye acımasızca saldırdı

Televizyon tamircisi gittiği evde dehşet saçtı: Evdekilerin başını çekiçle ezdi.Biri çocuk, dört kişiye saldırdı; komşular tarafından yakalanarak jandarmaya teslim edildi.

Televizyon tamircisi dehşete sebep oldu. Çekiçle 4 kişiye acımasızca saldırdı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde televizyon tamiri için gittiği evde çıkan tartışmada bir kişi, biri çocuk olmak üzere dört kişiyi çekiçle yaraladı.Olay, Kardeşköy Mahallesi'nde akşam saatlerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, televizyon tamircisi M.G., 65 yaşındaki H.D.'nin evine geldi. Evde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıkması üzerine, M.G. yanında getirdiği çekiçle önce ev sahibi H.D.'nin kafasına ve göğsüne vurdu. Daha sonra H.D.'nin eşi N.D. (60), kızı H.G. (37) ve 6 yaşındaki torunu B.G.'nin de başlarına vurdu. Komşular, evden gelen sesler üzerine H.D.'nin evine koştular ve şoke edici manzarayla karşılaştılar.

TARTIŞMA SONRASI ÇEKİÇLE DEHŞET SAÇTI

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, televizyon tamiri için gittiği evde çıkan tartışmada bir kişi, biri çocuk olmak üzere dört kişiyi çekiçle yaraladı.Kardeşköy Mahallesi’nde akşam saatlerinde gerçekleşen olayda, televizyon tamircisi M.G. 65 yaşındaki H.D.'nin evine tamir için geldi. Evde henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıkması üzerine M.G., yanında getirdiği çekiçle önce H.D.'nin kafasına ve göğsüne vurdu. Ardından H.D.'nin eşi N.D. (60), kızı H.G. (37) ve 6 yaşındaki torunu B.G.'yi de başlarından yaraladı. Evden gelen sesleri duyan komşular, H.D.'nin evine gidip durumu fark ettiler. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak onları Nazilli Devlet Hastanesi'ne götürdü.

JANDARMAYA TESLİM EDİLDİ

Komşular tarafından yakalandı Olayın faili M.G., H.D.'nin komşuları tarafından evin dışında yakalanarak jandarmaya teslim edildi ve gözaltına alındı.Hastanede tedavi altına alındılar H.D.'nin kafatasında parçalı kırık olduğu ve sol kaburgasındaki kırık nedeniyle akciğerlerinin zarar gördüğü tespit edildi. Durumu ağır olan H.D., Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Eşi N.D. ve torunu B.G.'nin kafalarındaki çatlak nedeniyle beyin kanaması geçirdikleri ve yoğun bakım servisine alındıkları belirtildi. H.D.'nin kızı H.G.'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Emniyet ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı Olayın ardından yaralıların yakınları Nazilli Devlet Hastanesi'ne akın etti. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hastane ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA