11 Ekim Gelin Evi Kim Kazandı? Show TV Gelin Evi Bu Hafta Kim Birinci Oldu?

Her hafta bir geline 100 bin TL büyük ödül veren Gelin Evi yarışmasında hafta finali geldi çattı. Show TV fenomeni Gelin Evi programında bu haftanın kazanan gelini merak edildi. Peki, 11 Ekim Gelin Evi kim birinci oldu? İşte yanıtı..

11 Ekim Gelin Evi Kim Kazandı? Show TV Gelin Evi Bu Hafta Kim Birinci Oldu?
11 Ekim Gelin Evi Kim Kazandı?

Kendine güvenen gelinlerin büyük ödül 100 bin TL için yarıştığı Gelin Evi programında yeni bölüm başladı. 11 Ekim Cuma günü . hafta finali geldi çattı. Show TV fenomeni Gelin Evi programında bu haftanın kazanan gelini merak edildi. Peki, 11 Ekim Gelin Evi kim kazandı? Gelin Evi son bölüm kim birinci oldu? İşte bu haftanın kazanan gelini..

11 EKİM GELİN EVİ KİM KAZANDI?

7 Ekim Pazartesi ile 11 Ekim Cuma günlerinde Gelin Evi masasını kuran gelinler 4 rakibi ile Ezgi Sertel'i ağırladı. 11 Ekim Cuma günü haftanın son gelini Havva yarıştı. Gelin Evi bu hafta Hatice Daş, Gizem Karakoç, Şerife Yaşa, Gizem Doğan ve Havva Uçar gelinlerin hamaratlıklarından mobilyalarına, düğün çekimlerinden sunumlarına kadar her detayı puanlandı. Gelin Evi bu haftanın kazanan gelini 23 puanla HAVVA UÇAR oldu. İşte 11 Ekim Cuma Gelin Evi toplam puan durumu..

11 EKİM GELİN EVİ TOPLAM PUAN DURUMU

HATİCE DAŞ : 20

GİZEM KARAKOÇ : 17

ŞERİFE YAŞA : 20

GİZEM DOĞAN : 17

HAVVA UÇAR : 23

Kaynak: HABER MERKEZİ
Gelin Evi