Arka Sokaklar 686. Bölüm Nereden İzlenir? Arka Sokaklar Son Bölüm Neler Olacak?

Yıllara meydan okuyan Arka Sokaklar yeni bölüm son günlerde Türkiye gündeminde yankılanan cinayetlere değindi. 18 Ekim Cuma günü ekrana gelen Arka Sokaklar 686. bölüm köyde ansızın kaybolan küçük kız aranmaya başladı. Peki, Arka Sokaklar 686. bölüm nereden izlenir? İşte yanıtı..

Arka Sokaklar 686. Bölüm Nereden İzlenir? Arka Sokaklar Son Bölüm Neler Olacak?
Arka Sokaklar 686. Bölüm Nereden İzlenir?

Polisiye dizi severlerin merakla beklediği Arka Sokaklar yeni bölüm ekrana geldi. 18 Ekim Cuma akşamını iple çeken dizinin fanları yeni bölüm gelişmelerini mercek altına aldı. Rıza baba ve ekibi köyden esrarengiz bir şekilde kaybolan küçük kızı bulmak için harekete geçti. Peki, Arka Sokaklar 686. bölüm nereden izlenir? Arka Sokaklar yeni bölüm hangi linkten izlenir? İşte merak edilenler..

ARKA SOKAKLAR 686. BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

18 Ekim Cuma akşamı saatler 20.00 olduğunda sevenlerinin karşısına çıkan Arka Sokaklar 686. bölüm kayıp çocuk vakası Rıza baba ve ekibini harekete geçirdi. Sırlarla dolu köyde herkesin bildiği ama kimsenin konuşmadığı günahlar bir bir açığa çıktı. Arka Sokaklar son bölüm suç ne, suçlu kim; yanıtsız sorular ve giderek koyulaşan olan karanlıkta Rıza Baba ve ekibinin işi her zamankinden daha da zor oldu. "Devletin çocuklarına adalet borcu var" diyen Rıza baba ve ekibi için hesap vakti çoktan geldi. Arka Sokaklar tüm bölümleri her cuma Kanal D ekranından izleyebilirsiniz.

Kaynak: Müjde Melek Şahin
Arka Sokaklar Dizi Yeni Bölüm