Bir Gece Masalı 7. Bölüm Nereden İzlenir? Bir Gece Masalı Yeni Bölüm Neler Olacak?

Su Burcu Yazgı Coşkun ile Burak Deniz fanları ekran başına geçti. 15 Ekim Salı akşamı yayınlanan Bir Gece Masalı 7. bölüm Canfeza'nın Kürşat'ın kızı olduğu ortaya çıkınca olanlar oldu. İşte Bir Gece Masalı 7. bölüm özeti..

Bir Gece Masalı 7. Bölüm Nereden İzlenir? Bir Gece Masalı Yeni Bölüm Neler Olacak?
Bir Gece Masalı 7. Bölüm Özeti

Her hafta salı akşamları yeni bölümü yayınlanan Bir Gece Masalı dizisinde konakta Canfeza'nın istenmemesi gerçeklerin açığa çıkmasına neden oldu. Başrollerini Su Burcu Yazgı Coşkun ile Burak Deniz'in paylaştığı Bir Gece Masalı son bölüm, "Bu evde Kürşat Kilimci'nin kızına yer yok" denilince büyük savaş başladı. Peki, Bir Gece Masalı yeni bölüm neler olacak? İşte Bir Gece Masalı 7. bölüm izleme ekranı..

BİR GECE MASALI 7. BÖLÜM ÖZETİ

15 Ekim Salı günü yayınlanan Bir Gece Masalı 7. bölüm Cabir'in nikah baskısına daha fazla direnemeyen Ezra köşke geldi. Asaf dede beyin kanaması geçirince kara günler başladı. Mahir ve Canfeza için dönüm noktası olan hastalıkla gerçekler bir bir açığa çıktı. Bir Gece Masalı son bölüm Canfeza bu aşkın imkansız olduğuna inanınca gitmekten başka çare kalmadı. Mahir ise Canfeza'nın parmağına yüzüğü geçirdi. Bir Gece Masalı tüm bölümlerini ATV ekranından izleyebilirsiniz.

Kaynak: Başak Çokan
Bir Gece Masalı Dizisi Su Burcu Yazgı Coşkun Burak Deniz