Gelin Evi Ezgi Sertel Neden Ayrıldı BELLİ OLDU! Gelin Evi Sunucusu Neden Yok? Gelin Evi Yeni Sunucu

Her hafta en başarılı geline 100 bin TL ödül verilen Gelin Evi programı sunucusuz kaldı. Yeni sezonda programın başına geçen Ezgi Sertel ayrılığı resmen duyurdu. Peki, Gelin Evi Ezgi Sertel neden ayrıldı? İşte yanıtı..

Gelin Evi Ezgi Sertel Neden Ayrıldı BELLİ OLDU! Gelin Evi Sunucusu Neden Yok? Gelin Evi Yeni Sunucu
Gelin Evi Ezgi Sertel Neden Ayrıldı?

Show TV gündüz kuşağında yayınlanan Gelin Evi programında sunucu krizi patlak verdi. Her gün saat 12.30 olduğunda yeni bölümü ekrana gelen yapımda Ezgi Sertel ayrılığını resmen duyurdu. Son hafta sunucusuz yayınlanan Gelin Evi programında yeni sunucu kim olacak merak edildi. Peki, Gelin Evi Ezgi Sertel neden ayrıldı? İşte nedeni..

GELİN EVİ EZGİ SERTEL NEDEN AYRILDI?

Sunucu Ezgi Sertel Gelin Evi programından ayrılığını resmen duyurdu. Instagram hesabından paylaşım yapan Ezgi Sertel, "Ağustos ayından itibaren sunuculuğunu yaptığım Gelin Evi projesiyle yollarımızı ayırdığımızı belirtmek isterim. Herkesin yolu açık olsun. Daha güzel işlerde daha uzun soluklu projelerle siz sevenlerimle buluşmayı heyecanla bekliyorum" notunu düştü.

GELİN EVİ YENİ SUNUCUSU KİM OLDU?

Her hafta 5 gelinin evinden sunumlarına kadar tüm hamaratlıklarını gösterdiği Gelin Evi programının yeni sunucusu henüz netleşmedi. Ezgi Sertel'in ayrıldığı programda yeni sunucu gelene kadar Dış Ses yarışmacılara eşlik ediyor.

Gelin Evi Ezgi Sertel Neden Ayrıldı BELLİ OLDU! Gelin Evi Sunucusu Neden Yok? Gelin Evi Yeni Sunucu - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ
Gelin Evi Ezgi Sertel Program