Gelin Evi Medya Gökbulut Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Ezgi Sertel İle Gelin Evi Medya Gökbulut Insta

Birbirinden farklı 5 yarışmacının 100 bin TL ödül için yarıştığı Gelin Evi programında Medya Gökbulut fırtınası esti. Bu haftanın yarışmacısı Medya Gökbulut hayatı sorgulandı. Peki, Gelin Evi Medya Gökbulut kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Gelin Evi Medya Gökbulut Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Ezgi Sertel İle Gelin Evi Medya Gökbulut Insta
Gelin Evi Medya Gökbulut Kimdir?

Ezgi Sertel'in sunumuyla yeni haftaya başlangıç yapan Gelin Evi yarışmasında yeni yarışmacılar yerlerini aldı. Hamaratlıklarından mobilyalarına, düğün çekimlerinden sunumlarına kar tüm detaylarıyla yarışmaya katılan Gelin Evi Medya Gökbulut hayatı merak edildi. Peki, Gelin Evi Medya Gökbulut kimdir, kaç yaşında, nereli? Gelin Evi Medya Gökbulut ne iş yapıyor? İşte merak edilenler..

GELİN EVİ MEDYA GÖKBULUT KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

21 Ekim Pazartesi ile 25 Ekim Cuma haftasında yarışacak Gelin Evi Medya Gökbulut 30 yaşında. Aslen Mardinli olan Gelin Evi Medya ev hanımı. 4.5 yıllık mutlu bir evliliği olan Gelin Evi yarışmacısı Medya büyük ödül ile hayallerini gerçekleştirmek istiyor. Hint konteptiyle tüm dikkatleri üzerine çeken ilk gün yarışmacısı Medya Instagram hesabına https://www.instagram.com/medyagokbulut adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Medya Gökbulut Gelin Evi Yarışma