Gelinim Mutfakta Diskalifiye Bombası Patladı

4 gelin ile 4 kayınvalidenin altın kazanmak için mücadele ettiği Gelinim Mutfakta yarışmasında diskalifiye bombası patladı. 16 Ekim Çarşamba günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta son bölüm Nurten kaynananın menüyü öğrendiği iddia edildi. Peki, Gelinim Mutfakta Nurten diskalifiye mi oldu? İşte yanıtı..

Gelinim Mutfakta Diskalifiye Bombası Patladı
Gelinim Mutfakta Nurten Kayınvalide Diskalifiye Mi Oldu

Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında bomba patladı. 4 gelin ile 4 kayınvalidenin gün sonu çeyrek altın, hafta finalinde 10 adet altın bilezik kazandığı yemek yarışmasında sürpriz iddia ortaya atıldı. 16 Ekim Çarşamba günü yayınlanan Gelinim Mutfakta yeni bölüm Olcay kaynana Nurten kayınvalidenin telefonları dinleyip menüyü öğrendiğini iddia etti. Peki, Gelinim Mutfakta Nurten diskalifiye mi oldu? İşte merak edilenler..

GELİNİM MUTFAKTA DİSKALİFİYE

Seren'in kayınvalidesi Olcay, "Arkadan geçerken Nurten hanımı ve mutfak şefini gördüm. Mutfak şefimiz telefonda haftanın menüsünü veriyordu" dedi. Sunucu Aslı Hünel ise, "Ağır bir itham. Yaptırımı büyük olur. Çekim yokken stüdyoda ne işiniz var" diyerek tepki gösterdi.

GELİNİM MUTFAKTA NURTEN DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Aysun'un kayınvalidesi Nurten, "Bunu ispatlayamazsanız siz gideceksiniz buradan. Eğer ispatlarsanız ben gitmeye hazırım" dedi. Olayın muhatabı olan Yiğit şef, “Bizim kendi ailemize ait işletmemiz var. Ailecek işletiyoruz. O sırada anneme tatlı tarifindeki değişiklikten bahsediyordum. Sanırım o duyuldu. Programla alakalı bir tarif değildi” deyince olayın aslı anlaşıldı. Nurten kayınvalide diskalifiye edilmedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Gelinim Mutfakta Diskalifiye Gelinim Mutfakta Nurten