Gelinim Mutfakta Seren Işık Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Gelinim Mutfakta Seren Işık Instagram

14 Ekim Pazartesi günü yeni haftaya adım atan Gelinim Mutfakta yarışmasına yeni gelin Seren Işık ile kayınvalidesi Olcay Özkan dahil oldu. Çeyrek altın ile burma bilezik kazanmak isteyen Seren yarışa başladı. Peki, Gelinim Mutfakta Seren Işık kimdir, kaç yaşında? İşte yanıtı..

Gelinim Mutfakta Seren Işık Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Gelinim Mutfakta Seren Işık Instagram
Gelinim Mutfakta Seren Kimdir

Her hafta başında elenen yarışmaların yerine yenilerinin katıldığı Gelinim Mutfakta'da yeni gün başladı. 14 Ekim Pazartesi günü yeni hafta macerasına başlayan yeni gelin Seren Işık ile kayınvalidesi Olcay Özkan yerlerini aldı. Tezgah başına geçen yeni gelin Seren iddiasını gösterdi. Peki, Gelinim Mutfakta Seren Işık kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

GELİNİM MUTFAKTA SEREN IŞIK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

14 Ekim Pazartesi günü altın yarışında ben de varım diyen Seren Işık ile kayınvalidesi Olcay Özkan oldukça iddialı. 41 yaşında olan Gelinim Mutfakta yeni gelin Seren'in 14 yaşında bir kızı var. İkinci evliliğine hazırlanan Seren kayınvalidesi vefat ettiği için nişanlısının teyzesi olan Olcay Özkan ile altınları toplamaya geldi. Seren ile Olcay'ın Bursa'da komşu oldukları biliniyor. Düğün planları olay olan Seren'in estetikleri ile konuşmaları oldukça dikkat çekti.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Seren Işık Gelinim Mutfakta Yarışma