Gizli Bahçe Demir Kim? Murat Yıldırım Kimdir, Kaç Yaşında? Murat Yıldırım Oynadığı Diziler

Now TV'nin yeni dizisi Gizli Bahçe ekran macerasına başladı. Dikkat çeken yapımda Demir rolü merak edildi. Peki, Gizli Bahçe Demir kim? Murat Yıldırım hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Gizli Bahçe Demir Kim? Murat Yıldırım Kimdir, Kaç Yaşında? Murat Yıldırım Oynadığı Diziler
Gizli Bahçe Demir Kim?

Son durağı TRT 1 yapımı Teşkilat dizisi olan ünlü oyuncu Murat Yıldırım yeni adresi Gizli Bahçe dizisi oldu. 15 Ekim Salı günü ilk bölümüyle maceraya başlayan Gizli Bahçe dizisinde Demir Akçınar hikayesi izleyici karşısına çıktı. Peki, Gizli Bahçe Demir kim? Murat Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli? Murat Yıldırım hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

GİZLİ BAHÇE DEMİR KİM?

Gizli Bahçe dizisinde yeğeni Memo'yu almak için yarışa giren Demir Akçınar rolüne Murat Yıldırım büründü. Dizide Demir ailesinin başarılı varisi olan ünlü mimardır. Yıllar önce yaşadığı travmatik ilişki nedeniyle aşka düşman olan Demir'in en büyük hayali bir çocuğunun olmasıdır. Yeğeni Memo'yu Nazlı'dan almaya çalışacak olan Demir zamanla Nazlı'ya doğru itilecek.

MURAT YILDIRIM KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1979 Konya doğumlu Murat Yıldırım Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü okudu. Tiyatroya gönül veren Murat Yıldırım ilk oyunculuk macerasına Ölümsüz Aşk dizisiyle başladı. Asıl ününe Karadeniz dizisi Fırtına ile kavuşan Murat Yıldırım Asi, Aşk ve Ceza, Suskunlar gibi yapımlarda oynadı. Faslı oyuncu İmane Elbani ile 2016'da dünya evine girdi. Kim Milyoner Olmak İster programının sunucularından olan Murat Yıldırım en son Teşkilat dizisinde Ömer Atmaca rolüne hayat verdi.

Kaynak: Başak Çokan
Murat Yıldırım Gizli Bahçe Dizisi Dizi