Gönül Dağı 148. Bölüm Nereden İzlenir? Gönül Dağı Son Bölüm

Hikayesiyle gönüllerde taht kuran Gönül Dağı 148. bölüm geçmişin yükünü daha fazla taşımak istemeyen İrfan Almanya'ya dönüş kararı aldı. Yıllar sonra babasına kavuşup bir kez daha kaybeden Taner için karar zamanı geldi. Peki, Gönül Dağı 148. bölüm nereden izlenir? İşte yanıtı..

Gönül Dağı 148. Bölüm Nereden İzlenir? Gönül Dağı Son Bölüm
Gönül Dağı 148. Bölüm

Her hafta cumartesi günleri izleyicilerin karşısına çıkan Gönül Dağı dizisi yeni bölüm özeti geldi. Milyonlarca izleyicinin pürdikkat takip ettiği dizide amcaoğulları yeni icat için düğmeye bastı. Gedelli'de her şey rayına oturdu derken İrfan'ın Almanya'ya dönüş kararı Taner ve ailesi için dönüm noktası oldu. Peki, Gönül Dağı 148. bölüm nereden izlenir? Gönül Dağı yeni bölüm hangi linkten takip edilir? İşte merak edilenler..

GÖNÜL DAĞI 148. BÖLÜM HANGİ LİNKTEN İZLENİR?

12 Ekim Cumartesi akşamı izlenecek Gönül Dağı 148. bölüm Taner eski motivasyonuna geri döndü. Amcaoğullarını toplayıp düşündüğü yeni icat fikrinden bahsedince olanlar oldu. Amcaoğulları hangi icadı yapmaya çalışacak merak eden izleyiciler yeni bölüme odaklandı. Gönül Dağı son bölüm Asuman hayallerini gerçekleştirmeye çok yakınken bir kez daha uzak kaldı. Müzik programında sunuculuk yapan Asuman'ın program sırasında başına gelmeyen kalmadı. Geçmişle daha fazla yüzleşmek istemeyen İrfan ailesiyle birlikte Almanya'ya geri dönmeye karar verdi. Gönül Dağı tüm bölümlerini TRT 1 ekranından takip edebilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Gönül Dağı Dizisi