Gönül Dağı 150. Bölüm Nereden İzlenir? Gönül Dağı Yeni Bölüm Neler Olacak? Gönül Dağı Son Bölüm

Yeni bölümü iple çekilen Gönül Dağı dizisinde yeni bölüm Cemile'nin meslek edinme çabası Erkan'a da gelir kapısı oldu. Gönül Dağı 150. bölüm Erkan ile Cemile'nin halılarının başına gelenler tüm aileyi seferber etti. Gönül Dağı takibe alındı. Peki, Gönül Dağı 150. bölüm nereden izlenir? İşte yanıtı..

Gönül Dağı 150. Bölüm Nereden İzlenir? Gönül Dağı Yeni Bölüm Neler Olacak? Gönül Dağı Son Bölüm
Gönül Dağı 150. bölüm nereden izlenir?

Her hafta cumartesi günleri saatler saat 20.00 olduğunda yedilerinin karşısına çıkan Gönül Dağı dizisinde yeni bölüm zamanı geldi. 26 Ekim Cumartesi günü TRT 1'de yayımlanan Gönül Dağı'nın son bölümü Ramazan, Veysel ve Taner için karar zamanı geldi. İcat tutkularıyla aileleri arasında sıkılıp kalan amcaoğulları Gedelli'den bir cenaze daha kaldırıldı. Bozkırda bir Anadolu masalı hikayesi Gönül Dağı yeni bölümde Erkan, evlilik için para biriktirmeye devam ederken Cemile'nin halı işinde yardımcısı oldu. Peki, Gönül Dağı 150. bölüm Nereden izlenir? Gönül Dağı son bölüm neler oldu? İşte merak edilenler..

GÖNÜL DAĞI 150. BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

26 Ekim Cumartesi günü hayatında ortaya çıkan Gönül Dağı 150. bölümde amcaoğulları Ramot için şevkle çalışmaya devam ederken hiç hesapta olmayan gelişme Gedelli'de yankılandı. Son hazırlıkları daha sonra kasabalıya sunulmasına karar verildi, ancak gözler Ramot'un bakımına çalışmaya çevrildi. Gönül Dağı'nın son bölümünde hastasını kaybetmesi Kenan acıya yenik kaynaklara girdi. Doktorluk mesleğiyle ilgili beklenen karar alan Kenan'ın kararı tüm aileyi karıştırdı. Gönül Dağı tüm bölümlerini https://www.tabii.com/tr/watch/live adresinden canlı takip edebilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Gönül Dağı Dizisi Yeni Bölüm Dizi