Hudutsuz Sevda Yeni Bölüm Neler Olacak? Hudutsuz Sevda 38. Bölüm Hangi Linkten İzlenir?

Her perşembe yeni bölümünü izleyici karşısına çıkaran Hudutsuz Sevda yeni bölüm ölümle kalım arasında gidip gelen Fikret düğün hazırlıklarına başladı. Nikah şahidi olan Halil İbrahim ile Zeynep’in boşanmadığı açığa çıkınca olanlar oldu. İşte Hudutsuz Sevda 38. bölüm yaşanacaklar..

Hudutsuz Sevda Yeni Bölüm Neler Olacak? Hudutsuz Sevda 38. Bölüm Hangi Linkten İzlenir?
Hudutsuz Sevda 38. Bölüm Nereden İzlenir?

Milyonlarca izleyiciyi ekran başına çivileyen Hudutsuz Sevda dizisinde Zeynep’e diş bileyen Didem daha büyük bir meydan okuma için atağa geçti. Miray Daner ile Deniz Can Aktaş'ın başrollerinde yer alan Hudutsuz Sevda 38. bölüm Fikret ailesini bir arada tutmayı başarabilecek mi merak konusu oldu. Peki, Hudutsuz Sevda yeni bölüm neler olacak? Hudutsuz Sevda 38. bölüm hangi linkten izlenir? İşte merak edilenler..

HUDUTSUZ SEVDA 38. BÖLÜM HANGİ LİNKTEN İZLENİR?

17 Ekim Perşembe günü Now TV’de yayınlanan Hudutsuz Sevda 38. bölüm Fikret'in ölümden dönmesi ailedeki dengeleri bir kez daha altüst etti. Halil İbrahim ile duygusal bir hesaplaşma yaşamaya başlayan Zeynep için işler iyice karıştı. İskender'in gizli hamleleri tehdit olmaya devam edince hiç beklenmeyen hamle geldi. Hudutsuz Sevda son bölüm ihaleyi bütüten Didem Zeynep'e karşı iyice bilendi. Fikret ile Damla’nın nikahında şahit olan Halil İbrahim ile Zeynep’in boşanmadığı ortaya çıktı. Hudutsuz Sevda 38. bölümü NOW TV ekranından takip edebilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Hudutsuz Sevda Dizisi Dizi Yeni Bölüm