İnci Taneleri Yeni Sezon İlk Bölüm Nereden İzlenir? Yılmaz Erdoğan İnci Taneleri 18. Bölüm

Yılmaz Erdoğan’ın yapımı İnci Taneleri yeni sezona merhaba dedi. 10 Ekim Perşembe akşamı yeni bölümle izleyici karşısına çıkan dizide Dilber’in bir türlü peşini bırakmayan Zahir'in sonu geldi. Peki, İnci Taneleri yeni sezon ilk bölüm nereden izlenir? İşte yanıtı..

İnci Taneleri Yeni Sezon İlk Bölüm Nereden İzlenir? Yılmaz Erdoğan İnci Taneleri 18. Bölüm
İnci Taneleri Yeni Sezon İlk Bölüm

Yılmaz Erdoğan'ın Azem Yücedağ isimli edebiyat öğretmenine hayat verdiği İnci Taneleri dizisinde yeni sezon alarmı verildi. Dilber'in pavyon sahnelerinin hafızalara kazındığı yapımda yeni sezon ilk bölüm Yıldız'ın elinde patlayan silah Zahir'in sonunu getirdi. Yıllar sonra iki çocuğuyla yan yana olan Azem için yeni karanlık günler ekrana geldi. Peki, İnci Taneleri yeni sezon ilk bölüm nereden izlenir? İnci Taneleri 18. bölüm neler olacak? İşte merak edilenler..

İNCİ TANELERİ 18. BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

10 Ekim Perşembe günü ekrana gelen İnci Taneleri dizisinde yeni bölüm Azem'in hayatında en mutlu olduğu günler felaketle bitti. Önünde yürümesi gereken uzun bir yol olduğunu fark eden Azem Dilber, Yıldız ve Zerre'nin Zahir için planlarını öğrendi. Azem'in hain olduğunu düşünen Piraye bir yanda duyguları bir yanda kızı Ayça'nın kırgınlıklarıyla sıkışıp kaldı. İnci Taneleri yeni sezon tüm bölümlerini Kanal D ekranından takip edebilirsiniz.

Kaynak: Müjde Melek Şahin
İnci Taneleri Dizisi