Kızılcık Şerbeti 72. Bölüm Fragmanı Fatih'ten Cansu Hamlesi Şoke Etti

Show TV yıldızı Kızılcık Şerbeti 72. bölüm fragmanı Cansu ile Fatih'in sevgili olmaları izleyiciyi şoke etti. Ömer'den intikam almak için bekleyen Fatih yeni bölüme damga vurdu. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler olacak? İşte yanıtı..

Kızılcık Şerbeti 72. Bölüm Fragmanı Fatih'ten Cansu Hamlesi Şoke Etti
Kızılcık Şerbeti 72. bölüm fragmanı

Kızılcık Şerbeti 72. bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta cuma günleri Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Ahmet Mümtaz Taylan, Barış Kılıç, Evrim Alasya'nın yer aldığı Kızılcık Şerbeti sahneleri izleyiciden tam not aldı. Fatih ile Ömer'in savaşında Fatih'ten hiç beklenmeyen Cansu hamlesi geldi. eki, Kızılcık Şerbeti 72. bölüm neler olacak? İşte merak edilenler..

KIZILCIK ŞERBETİ 72. BÖLÜM FRAGMANI

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı Fatih ile eski kafelerinde karşılaşan Doğa'nın aklı karıştı. Doğa’nın hamile olmadığını öğrenen Giray rahat bir nefes aldı. Tek istekleri Hüsrev'in ölümüyle mirasa kavuşmak olan Giray ile Heves'e kötü haber geldi. Kocasının tüm malvarlığını öğrencilere bıraktığını öğrenen Heves çıldırdı. Kızılcık Şerbeti 72. bölüm fragmanı Mustafa'yı tuzağa düşüren Görkem hamlelerini peş peşe yaptı. Amcası Ömer'le karısı Görkem'le önceden sevgili olduklarını öğrenen Fatih'ten flaş Cansu hamlesi geldi. Cansu'yla Fatih'in sevgili olduklarını öğrenen Ömer ne yapacak merak edildi. İşte Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tanıtımı..

Kaynak: HABER MERKEZİ
Kızılcık Şerbeti