Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm Nereden İzlenir? Kızılcık Şerbeti Son Bölüm Neler Olacak?

Reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti 73. bölümü iple çeken izleyiciler gelişmelere odaklandı. Cuma günlerinin yıldız yapımında bir kez daha aldatıldığını düşünen Pembe her şeyi bitiren hamleyi yaptı. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler olacak? İşte Kızılcık Şerbeti 73. bölüm izleme linki..

Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm Nereden İzlenir? Kızılcık Şerbeti Son Bölüm Neler Olacak?
Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm Nereden İzlenir?

Cuma günleri yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni bölüm beklenmeye başladı. 25 Ekim Cuma günü yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkan yapımda Hale'nin şirkete geldiğini gören Fatih soluğu Mustafa'nın yanında aldı. Görkem'in kusursuz planı işlerken tüm aileyi darmaduman edecek gelişme patlak verdi. Nilay ve Mustafa için yolun sonu geldi. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler olacak? İşte Kızılcık Şerbeti 73. bölüm izleme ekranı..

KIZILCIK ŞERBETİ 73. BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

25 Ekim Cuma günü yayınlanan Kızılcık Şerbeti 73. bölüm Fatih, Ömer’den intikam almak için Cansu ile ilişkiye girdi. Tamamen çıkar ilişkisine dayalı bu birlikteliğin sonucunda kazanan kim merak konusu oldu. Nilay’ın oğlu küçük Apo'ya yapacağı diş buğdayı her iki ailenin tüm kadınlarını bir araya getirdi. Kızılcık Şerbeti son bölüm Cemal, Kıvılcım’ı yakın markajda tutmak için elinden gelen her şeyi yapmaya karar verdi. Görkem’in kötü hesapları sonucunda Nursema ve Firaz iş ortağı olarak atölye açtı. Bir yandan Firaz bir yandan Görkem Nursema'yı çileden çıkaracak hamleye imza attı. Kızılcık Şerbeti tüm bölümlerini Show TV'den izleyebilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Kızılcık Şerbeti Dizi Yeni Bölüm