Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm Nereden İzlenir? Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Neler Olacak?

Her cuma yeni bölümü yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni bölüm Fatih ile Cansu'nun sevgili olduğu açığa çıktı. Cemal'in hain planlarından haberi olmayan Kıvılcım'ın hayatı gittikçe zorlaştı. Peki, Kızılcık Şerbeti 73. bölüm nereden izlenir? İşte yanıtı..

Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm Nereden İzlenir? Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Neler Olacak?
Kızılcık Şerbeti 73. bölüm Nereden İzlenir?

Her hafta cuma günleri yeni bölümüyle ekran macerasına devam eden Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni bölüm kaos hız kesmedi. Başrollerini Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Ahmet Mümtaz Taylan, Barış Kılıç, Evrim Alasya'nın paylaştığı fenomen dizi Kızılcık Şerbeti 73. bölüm bir yandan aklı Doğa'da olan Fatih bir yandan da Ömer'den intikam almak için Cansu'yla birlikte olmaya başladı. Peki, Kızılcık Şerbeti 73. bölüm nereden izlenir? İşte merak edilenler..

KIZILCIK ŞERBETİ 73 BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

Kızılcık Şerbeti 73 bölüm Fatih ile yıllar sonra aynı yerde olan Doğa'nın aklı karışmaya başladı. Giray'dan göremediği şefkati bir anlık Fatih'ten bulan Doğa bir yandan da o anları kafasından silmeye çabaladı. Hüsrev'in tüm mirasını öğrencilere bıraktığını öğrenen Giray ile Heves ne yapacağını şaşırdı. Kızılcık Şerbeti son bölüm Mustafa'yı tuzağa düşüren Görkem'in hain planları işlemeye başladı. Ömer'den intikam almak için atağa geçen Fatih'in Cansu'yla sevgili olması herkesi şoke etti. Kızılcık Şerbeti tüm bölümleri Show TV ekranından takip edebilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Kızılcık Şerbeti Dizi Yeni Bölüm