Leyla Dizisi 7. Bölüm Neler Olacak? Cemre Baysel Dizisi Leyla Yeni Bölüm Hangi Linkten İzlenir?

Çarşamba günleri yeni bölümü yayınlanan Leyla dizisi 7. bölüm Leyla, Nur ve Mali arasındaki büyük sırrı açığa çıkarmak isterken kendi sırrı da tehlikeye girdi. Sevilen yapımda Peki, Leyla dizisi 7. bölüm neler olacak? İşte yanıtı..

Leyla Dizisi 7. Bölüm Neler Olacak? Cemre Baysel Dizisi Leyla Yeni Bölüm Hangi Linkten İzlenir?
Leyla Dizisi 7. Bölüm Neler Olacak?

23 Ekim Çarşamba gününün gelişiyle gözler Leyla: Hayat... Aşk... Adalet dizisine çevrildi. Her hafta çarşamba günleri sevenlerinin karşısındaki yerini alan yapımda olaylı gecenin ardından Ferda ve Mali'nin hayatı bir daha eskiye dönmemek üzere değişti. Kadrosunda Cemre Baysel, Gonca Vuslateri, Alperen Duymaz, Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı Leyla dizisinde 7. bölüm kaçırmayın. Peki, Leyla dizisi 7. bölüm neler olacak? Leyla yeni bölüm hangi linkten izlenir? İşte merak edilenler..

LEYLA DİZİSİ 7. BÖLÜM NELER OLACAK?

Leyla dizisi son bölüm Leyla bir yandan Nur ve Mali arasındaki sırrı açığa çıkarmaya çalışırken bir yandan da kendi sırrını tehlikeye attığını fark etmedi. İntikam planında tüm detaylar hazırlandı. Olaylı gecenin etkisinden çıkamayan Ferda ve Mali’nin hayatı bir daha geri dönülmeyecek şekilde değişti. Leyla dizisi 7. bölüm Civan’la yakınlaşmayı sürdüren Leyla çocukluğunun geçtiği eve gidince hiç ummadığı sürprizle karşı karşıya kaldı. Leyla: Hayat... Aşk... Adalet dizisinin 7. bölümünü NOW TV ekranından izleyebilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Leyla Hayat Aşk Adalet Dizisi Yeni Bölüm Cemre Baysel