Masterchef Bu Hafta Veda Eden Belli Oldu: Masterchef Son Bölüm Kim Elendi 13 Ekim?

Heyecanın dinmek bilmediği Masterchef Türkiye yarışmasında son bölüm kazanan kaybeden belli oldu. Şeflerin istediği yemekle potadan çıkamayan yarışmacı Masterchef macerasına veda etmek zorunda kaldı. Masterchef Türkiye kim elendi? İşte veda eden isim..

Masterchef Bu Hafta Veda Eden Belli Oldu: Masterchef Son Bölüm Kim Elendi 13 Ekim?
Masterchef Son Bölüm Kim Elendi?

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın sunumuyla ekrana gelen Masterchef Türkiye yarışında son bölüm eleme yapıldı. 13 Ekim Pazar gecesi yayınlanan Masterchef son bölüm yarışmacıların ilk ödevi Yalova aronyası oldu. İkinci etapta Mehmet Şef'in tabağı fitilli gerdan yapan yarışmacılardan giden netleşti. Peki, Masterchef son bölüm kim elendi? İşte veda eden yarışmacı..

MASTERCHEF TÜRKİYE SON BÖLÜM KİM ELENDİ?

MasterChef'te bu hafta Nevzat, Emre, Alper, Akın, Nigar, Eda ve Nigar arasında elenen ZÜBEYDE oldu. Hafta boyunca eleme potasında olan yarışmacılar heyecan dolu gecede önce Yalova Aronya meyvesinden yaratıcı tabaklar çıkardı. En az oyu alan yarışmacılar ikinci turda Mehmet Şef'in tabağı fitilli gerdan tabağını hazırladı. Masterchef Zübeyde en başarısız tabak olduğu için yarışmaya veda etti.

MASTERCHEF ZÜBEYDE YAŞLAK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

13 Ekim Pazar akşamı yayınlanan Masterchef Türkiye son bölüm Zübeyde Yaşlak programa veda etti. Yarışmaya İstanbul Beylikdüzü'nden katılan Zübeyde Yaşlak 41 yaşında ve 3 çocuk annesi. Kendine güveni olan bir aşçı olan Masterchef Zübeyde yemek yapma tutkusuyla tanınıyor. İlk bölümden bu yana oldukça becerikli olan Zübeyde yarışmaya veda etti.

Kaynak: Başak Çokan
Masterchef Türkiye Yarışma Zübeyde Yaşlak