Masterchef dokunulmazlığı kim aldı? Masterchef eleme potasına kim gitti 22 Ekim?

Danilo, Somer ve Mehmet şeflerin yer aldığı Masterchef Türkiye yarışmasında son oylama detayları netleşti. 22 Ekim Salı günü yayınlanan Masterchef dokunulmazlığı kim aldı merak edildi. Peki, Masterchef eleme potasına kim gitti 22 Ekim? İşte yanıtı..

Masterchef dokunulmazlığı kim aldı? Masterchef eleme potasına kim gitti 22 Ekim?
Masterchef eleme potasına kim gitti 22 Ekim?

TV8 ekranının sevilen yemek yarışmaMasterchef Türkiye yeni bölüm hız kesmedi. Yemek tutkunlarının severek takip ettiği fenomen yapımda gecenin kazanan kaybedeni belli oldu. Dünyaca ünlü Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya şefler gecenin en iyi tabağını hazırlayan yarışmacıya dokunulmazlık verdi. Peki, Masterchef eleme potasına kim gitti 22 Ekim? Masterchef dokunulmazlığı kim aldı? İşte Masterchef eleme potası..

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Milyonlarca izleyicinin takip ettiği MasterChef Türkiye haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Muratcan Mavi Takım kaptanı olurken karşısına Kırmızı Takım kaptanı olarak Nigar'ı seçti. Yarışmacılardan Dünyadan acılı yemekler temalı yemek yapmalarını isteyen şefler kazananı Mavi Takım olarak duyurdu.

MASTERCHEF ELEME POTASINA KİM GİTTİ 22 EKİM?

22 Ekim Salı akşamı yayınlanan Masterchef son bölüm takım oyununu kaybeden Kırmızı Takım bir kez daha yarıştı. Gecenin sonunda en başarılı yemeği yapan KEREM bireysel dokunulmazlık sahibi oldu. Dokunulmazlığı kazanan Kerem haftanın ilk eleme adayı olarak ALPER seçti. İkinci eleme adayı ise ERİM oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Masterchef Türkiye Yarışma Eleme