16 Ekim Çarşamba Müge Anlı Bugünkü Bölüm Nereden İzlenir?

Gündüz kuşağı programları arasında en sevilenlerden Müge Anlı İle Tatlı Sert canlı yayın başladı. 16 Ekim Çarşamba günü oğlunu 30 yıl önce İzmit Fuarı'na bıraktığını söyleyen baba Seyfi'ye, "Seyfi iyi bir mezar kazıcısı. Büyük ihtimal çocuğu da öldürdü" denildi. İşte 16 Ekim Müge Anlı yayını..

16 Ekim Çarşamba Müge Anlı Bugünkü Bölüm Nereden İzlenir?
16 EKİM MÜGE ANLI TATLI SERT

Gündüz kuşağı programları arasında en sevilenlerden Müge Anlı İle Tatlı Sert canlı yayın başladı. 16 Ekim Çarşamba günü izleyicilerin karşısına çıkan Müge Anlı canlı yayın 16 yaşındaki kız kaybının 7. gününde, 31 yaşındaki Safiye Hardal kaybının 140. gününde Müge Anlı ekipleri tarafından bulundu. Safiye'nin Orhan adındaki biri tarından zorla alıkonulduğu açığa çıktı. Peki, Müge Anlı bugünkü bölüm neler olacak? İşte 16 Ekim Müge Anlı İle Tatlı Sert ekranı..

MÜGE ANLI SON BÖLÜM YAŞANANLAR

Müge Anlı son bölüm iddiaların odağındaki baba Seyfi'nin komşusu, "Seyfi iyi bir mezar kazıcısı. Büyük ihtimal çocuğu da öldürdü, ona da mezar kazdı" diye konuştu. Komşu Seyfi için "O çok alkol kullanıyor, bizim mezarımızı kazmasın" dedi. Müge Anlı Seyfi ve Hacer'in büyük oğlu Erdal canlı yayında, "Bir araba geldi. En küçüğümüz Serdar'ı alıp arabaya koyup götürdü" dediğini söyledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Müge Anlı canlı yayın Müge Anlı Program