Müge Anlı 23 Ekim Çarşamba Yayını Nereden İzlenir? Müge Anlı İle Tatlı Sert Son Bölüm Neler Oldu?

Haftanın üçüncü günü sevenlerinin karşısına çıkan Müge Anlı İle Tatlı Sert canlı yayın başladı. 23 Ekim Çarşamba günü yayınlanan Müge Anlı son bölüm 34 gündür kayıp olan 23 yaşındaki Hatice Ateş ortaya çıktı. Peki, Müge Anlı son bölüm neler oldu? İşte yanıtı.

Müge Anlı 23 Ekim Çarşamba Yayını Nereden İzlenir? Müge Anlı İle Tatlı Sert Son Bölüm Neler Oldu?
23 Ekim Müge Anlı İle Tatlı Sert

Her gün yeni bölümü yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert canlı yayın ekrana geldi. Türkiye'nin ablası Müge Anlı 23 Ekim Çarşamba günü sevenlerinin karşısına çıktı. ATV ekranında yayınlanan araştırmacı gazeteci Müge Anlı 34 gündür kayıp olan 23 yaşındaki Hatice Ateş olayında perde arkasını açığa çıkardı. Peki, Müge Anlı son bölüm neler oldu? İşte Müge Anlı 23 Ekim Çarşamba canlı yayın ekranı..

MÜGE ANLI 23 EKİM ÇARŞAMBA CANLI YAYIN

Müge Anlı İle Tatlı Sert son bölüm 23 yaşındaki Hatice Ateş 15 Eylül'de iki evladını geride bırakıp Gaziantep'ten kayboldu. Kocası Fırat Ateş Müge Anlı'dan yardım istedi. Ortaya çıkan genç kadının başka bir adama kaçtığı ortaya çıktı. 150 kilo olan karısının karşısına hastalık bahanesiyle çıktı.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM NELER OLDU?

Bir yıl sonra yüzleşen Zeynep Kaya Ünal ve Yakup Ünal boşandı. Görgü şahidi Havva Emecen'in kayınpederi Mehmet'e de bakıcılık yaptığını, Havva Emecen ve kızının kayınpederine ilaç verdiğini, para yüzünden kayınpederinin peşini bırakmadıklarını iddia etti. Müge Anlı İle Tatlı Sert tüm bölümlerini ATV ekranından izleyebilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Müge Anlı canlı yayın Yeni Bölüm Müge Anlı