Müge Anlı Seyfi Birbir Olayı Flaş Gelişme

ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında 30 yıllık soru işareti ekrana geldi. 11 Ekim Cuma günü Hacer ve Seyfi Müge Anlı sorularını yanıtladı. 1995 yılında Kocaeli İzmit fuarına bırakılan Serdar hikayesi izleyiciyi hüzünlendirdi. İşte Müge Anlı Seyfi Birbir olayı..

Müge Anlı Seyfi Birbir Olayı Flaş Gelişme
Müge Anlı Seyfi Birbir Olayı

Her gün saatler 10.00 olduğunda yayına giren Müge Anlı İle Tatlı Sert programında Hacer Çıranoğlu ile Seyfi yüzleşti. 1995 yılında Kocaeli İzmit fuarına bırakılan Serdar aranmaya başladı. O dönem 4 yaşında olan Serdar evlatlık mı verildi yoksa öldürüldü mü araştırılmaya başladı. Anne ve baba canlı yayında karşı karşıya geldi. Peki, Müge Anlı Serdar'a ne oldu? İşte merak edilenler..

MÜGE ANLI TATLI SERT SEYFİ BİRBİR OLAYI

30 yıllık soru işareti Müge Anlı canlı yayında işlenmeye başladı. Hacer Çıraoğlu 1995 yılında oğlu Serdar'ı kocası Seyfi'nin evlatlık verdiğini söyledi. Yıllardır kayıp olan çocuğun öz babası tarafından öldürülmüş olabileceği gündemi hareketlendirdi. Baba Seyfi Birbir, "Çocuğumuzu İzmit'te bir fuara bıraktım. O sıralar sağlıklı düşünemiyordum" dedi.

MÜGE ANLI KAYIP SERDAR'A NE OLDU?

O dönem Hacer'in evde olmadığı, çocuklarına tek başına baktığını söyleyen baba Seyfi, "Eline poğaçasını verdim ve orada bıraktım" dedi. Baba Seyfi Birbir'in yakın arkadaşı Yakup Birinci, "İzmit fuarına bilet ile giriliyordu, bilet almış mı? Yalan söylüyor, öldürmüş olabilir" deyince herkes şoke oldu. Kayıp Serdar henüz bulunamadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Müge Anlı canlı yayın Seyfi Birbir