Siyah Kalp 5. Bölüm Nereden İzlenir? Siyah Kalp Son Bölüm

Kapadokya dizilerinden Siyah Kalp yeni bölüm bekleyen izleyiciler için özet geldi. 10 Ekim Perşembe günü yayınlanan Siyah Kalp 5. bölüm aşk itirafı geldi. Sevilay ile Nuh, Cihan ile Melek aşkını çıkmaza sokan yeni bölüm ekrana geldi. Peki, Siyah Kalp 5. bölüm nereden izlenir? İşte yanıtı..

Siyah Kalp 5. Bölüm Nereden İzlenir? Siyah Kalp Son Bölüm
Siyah Kalp Dizisi 5. Bölüm

Her hafta perşembe günleri saat 20.00 olduğunda yayına giren Siyah Kalp yeni bölüm başladı. Başrollerini Ece Uslu, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan ve Burak Tozkoparan'ın paylaştığı Siyah Kalp dizisinde yeni bölüm Cihan'la evlenmek istemeyen Sevilay Nuh'la olmak için atağa geçti. Peki, Siyah Kalp 5. bölüm nereden izlenir? Siyah Kalp dizisi yeni bölüm nerede? İşte Siyah Kalp 5. bölüm ekranı..

SİYAH KALP DİZİSİ 5. BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

10 Ekim Perşembe günü izleyici karşısına çıkan Siyah Kalp dizisi 5. bölüm karşılarında Nihayet’i gören Melek ve Nuh şaştı kaldı. Sumru olacakları uzaktan izlemeye başladı. Sevilay’ın Hikmet için Cihan'la evlenmeyi kabul etmesi Şahsalan konağında işleri hızlandırdı. Siyah Kalp son bölüm nikah hazırlıkları başladı. Melek'e aşık olan Cihan farklı yollar aramaya başladı ancak tek şey babasının ısrarı oldu. İkizler düştükleri durumlara karşı güçlü olmaya çalışsa da sevgi açlıkları onları hayal kırıklığına itti. Siyah Kalp dizisi tüm bölümlerini Show TV ekranından takip edebilirsiniz.

Kaynak: Senem Çalışkan
Siyah Kalp Dizisi