Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma Akyüz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Fatma Akyüz Instagram

21 Ekim Pazartesi günü Yemekteyiz masasını hazırlayan Fatma Akyüz hayatı sorgulanmaya başladı. 150 bin TL için yarışan Yemekteyiz Fatma bilgileri geldi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma Akyüz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma Akyüz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Fatma Akyüz Instagram
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma Akyüz kimdir?

TV8 ekranının ilgiyle izlenen yemek yarışmaZuhal Topal'la Yemekteyiz yeni haftaya adım attı. 21 Ekim Pazartesi ile 25 Ekim Cuma günleri arası 150 bin TL için yarışacak yarışmacılarından ilki Fatma Akyüz oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma Akyüz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yemekteyiz Fatma Akyüz Instagram hesabı..

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ FATMA AKYÜZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

21 Ekim Pazartesi günü 4 rakibi ve Zuhal Topal'ı ağırlayan Fatma Akyüz ilk gün yarışmacısı oldu. Yemekteyiz Fatma Akyüz serbest muhasebeci ve mali müşavirlik yapıyor. Aslan burcu olan Fatma Marmara Üniversitesinden mezun oldu. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Yemekteyiz Fatma Akyüz günlük hayatını ve ziyaret ettiği rotaları paylaşmayı seviyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma Akyüz Instagram hesabı @ftmakyuz olduğu biliniyor.

Kaynak: Müjde Melek Şahin
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yarışma Fatma Akyüz