Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Terazi Erkeğinin Anlaştığı Burçlar Hangileridir?

Cazibesi ile dikkatleri üstüne çeken Terazi erkeğinin özel hayatı da oldukça renklidir. İşte terazi erkeğinin özel hayatına ilişkin en çok anlaştığı burçlar gibi önemli bilgiler…

Cazibesi ile dikkatleri üstüne

Terazi erkeğinin anlaştığı burçlar genellikle büyük oranda kendi ile aynı özelliklere sahip olan ve bazı noktalarda da kendi ile zıt özelliklere sahip olup dengeyi kuracak burçlardır. Hem partner seçiminde hem de arkadaş seçiminde terazi erkeğinin en çok tercih ettiği ve anlaşacağı burçlar başlıca şunlardır:

  • İkizler: İkizler burcunun hem erkeği hem de kadını, oldukça neşeli ve eğlenceli kişilerdir. Terazi erkeği de eğlenmeyi sevdiği için İkizler burcu ile kaliteli vakit geçirerek iyi bir uyum yakalayabilir.
  • Koç: Terazi erkeği, özgürlüğüne düşkün olan burçlar arasındadır. Bu yüzden hem partner hem de arkadaş seçimi konusunda onu fazla kısıtlamayan ve özgürlüğe önem veren kişileri tercih eder. Bu noktada da özgürlük denildiği zaman akıllara gelen Koç burcu, Terazi erkeği için ideal bir seçenek olabilir. Koç erkeği de kadını da oldukça özgürlüğüne düşkün ve karşısındakinin de aynı doğrultuda özgürlüğüne saygı gösteren kişilerdir.
  • Yengeç: Terazi erkeği, zaman zaman geleneksel kalıplar doğrultusunda arkadaşlık ve romantik ilişkilerini yürütmek ister. Bu noktada en ideal seçenek yengeç kadını gibi oldukça sadık ve anaç kişiler olacaktır.
  • Yay: Terazi erkeği ile yay erkeği arasında müthiş derecede eğlenceli ve bağlı bir dostluk oluşabilir. Yay erkeği de tıpkı Terazi erkeği gibi renkli bir kişiliğe sahip olduğu için birçok noktada Terazi erkeğine eşlik edebilir. Bu eşlik etme durumu sayesinde oldukça çılgın günler yaşamak mümkün hale gelir.

Terazi Erkeğinin Özellikleri Nelerdir?

Terazi erkeğinin özellikleri başlıca şunlardır:

Nezaket

Terazi erkeği, nazik yapısı ile göz önüne çıkar. Terazi erkeği özellikle de karşı cinse karşı çok nazik tavırlar sergiler. Bu yüzden Terazi erkeği, aynı nezaketi hem romantik ilişkilerinde hem de arkadaşlık ilişkilerinde karşı taraftan da görmek ister.

Özgürlüğe Düşkünlük

Terazi erkeği, özgürlüğüne oldukça düşkün burçlardan bir tanesidir. Özellikle de romantik ilişkilerinde kısıtlanmak istemeyen Terazi erkeği, aynı özgürlük alanını partnerine de tanıyarak güven içerisinde bir ilişki kurmak ister.

Keşfetmeyi Sevmek

Terazi erkeği için yeni bir yemek ya da yer gibi herhangi bir şey keşfetmek, oldukça keyifli bir durumdur. Bu yüzden Terazi erkeği hem arkadaşlık ilişkilerinde hem de romantik ilişkilerinde kendisi gibi yeni şeyleri keşfetmeyi seven insanlarla bağ içerisinde olmayı sever.

Terazi Erkeği Akrep Kadını ile Uyuşur Mu?

Terazi erkeği ve akrep kadını arasında iyi bir arkadaşlık ilişkisi söz konusu olabilir. Ancak, Terazi erkeği ve Akrep kadını arasında romantik bir ilişki söz konusu olursa ortaya oldukça ilginç bir tablo çıkabilir. Akrep kadını da Terazi erkeği de oldukça baskın karakterler olduğu için romantik ilişkilerinde birçok çatışma söz konusu olabilir. Ancak, aralarında denge kurmayı başarırlarsa tutku da en üst düzeyde olabilir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!