Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Terazi Erkeğinin Sevdiğini Nasıl Anlarsın?

Terazi erkeği birçok özelliği ile ideal partner olarak anılan burçlardan bir tanesidir. İşte Terazi erkeğinin özel hayatı hakkında astrolojik yorum ve tavsiyeler…

Terazi erkeği birçok özelliği

Terazi erkeğinin sevdiğini gösteren işaretler şunlardır:

Geleceğe Dair Planlar Yapması

Terazi erkeği, her konuda istikrarlı ve dengelidir. Bu yüzden özel hayatında da istikrarlı ve dengeli olmaya özen gösterir. Bu istikrar ve denge, partneri ile geleceğe dair planlar kurmasıyla ispatlanmış olur. Hayatınızda bir Terazi erkeği varsa ve doğru bir zamanda geleceğe dair planlar kurmaya başlarsa bu durum onun sizi gerçekten sevdiğini gösteriyor olabilir.

Partneri İçin Herkesi Karşına Alabilmesi

Terazi erkeği için ailesi ve dostları gibi yakın çevresi çok önemlidir. Bu kişilerin hayatı hakkında yaptığı öneriler çoğunlukla Terazi erkeğinin dikkat ettiği önerilerdir. Bu yüzden Terazi erkeği, gerçekten sevmediği bir partner ile beraberse çevresinden gelen olumsuz yorumları dikkate alarak o ilişkinin bitmesine neden olabilir. Ancak, hayatındaki kişiyi gerçekten seviyorsa ailesini bile karşısına alabilir.

Yapıcı Bir Tavır Sergiler

Terazi erkeği, bir insana gerçekten değer vermiyorsa o insanı kırması sonucunda kaybetse bile umursamaz bir şekilde o insan olmadan hayatına devam eder. Ancak, bir insana gerçekten değer veriyorsa o insan ile ilişkisinin sürmesi ve daha iyi bir noktaya gelmesi için yapıcı bir tavır sergiler. Bu yapıcı tavrın söz konusu olup olmadığını, aranızda söz konusu olan tartışma gibi olumsuz durumlarda çaba göstermesi ile anlayabilirsiniz.

Koruyucu ve Sevecen Davranır

Terazi erkeği, gerçekten sevdiği bir insana karşı oldukça koruyucu davranır. Örnek olarak sizin güvenliğinizden emin olması ve sizi üzecek insanlardan uzak durmanızı sağlamaya çalışması, bu koruyuculuğun göstergeleri arasındadır. Buna ek olarak bu koruyucu tavrı baskıcı bir şekilde değil, sevecen bir şekilde tatlılıkla yapıyorsa bu durum, sizi gerçekten sevdiğini gösterir.

Terazi Erkeği Kıskandığını Nasıl Belli Eder?

Terazi erkeği, kıskançlık duygusuna fazla sahip olmayan burçlardan bir tanesidir. Bu yüzden Terazi erkeği çok ekstrem durumlar haricinde kıskanmaz. Ekstrem bir durum olmuşsa ve Terazi erkeği kıskançlık hissediyorsa, oldukça kontrollü davranır. Kontrollü ve nazik bir şekilde partnerini kıskandığı konuyu dillendirir ve partneri ile ortak çabayla bu durumu düzeltmeye çalışır.

Terazi Erkeği Sevmediği Kadına Nasıl Davranır?

Terazi erkeği genellikle sevmediği kadına karşı çok açık bir şekilde sevmediğini dile getiren bir tavra sahiptir. Ancak, bazı durumlardan dolayı çok sevmediği bir kadın ile ilişki içerisinde olması söz konusu olabilir. Böyle bir durumda Terazi erkeğinin sevmediğini gösteren bazı işaretler olabilir. İlk işaret, Terazi erkeğinin normalde sahip olduğu kişiliğin aksine agresif davranmasıdır. Bu agresiflik, aslında problem edilmeyecek konuların bile problem edilmesi şeklinde görülebilir. Bir diğer işaret ise o kadın ile geleceğe dair planlar kurmaması ve o kadın böyle planlar kurarsa konuyu değiştirmesidir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!