Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Terazi Kadınının Evliliği Nasıldır, Hangi Burçla Evlenmeli?

Terazi kadınının yaşadığı ilişkilerden bazı beklentileri vardır. Bu beklentiler arasında kendisine saygı gösterilmesi yer alır. Çoğunlukla ilişkide dinleyen taraftadır ve bu sebeple de bazı zamanlarda partnerinden bunalabilir.

Terazi kadınının yaşadığı ilişkilerden

Onu her zaman dinleyecek ve anlayacak bir partnere ihtiyaç duyar. Bu sebeple de ilişkilerinde çoğunlukla, anlayışlı ve kendinden emin erkekler ile birlikte olduğu görülür. Hem ona değer verdiğini gösteren hem de kendisine değer veren kişiler, terazi kadını için daha uygundur.

Terazi Kadını ile Evlilik Zor Mu?

Terazi kadını ile evlilik zor değildir. Ancak bazı kısıtlamaları ve kuralları olabilir. Yaşamına müdahale edilmesi hoşuna gitmez. Hayata çoğunlukla mantık çerçevesinden bakar ve duygusal olmasına karşın mantığıyla hareket eder. Partneri bu noktada zorluk yaşayabilir ancak zamanla alışacaktır. Terazi kadına güvenmesi zor olan burçlardan biridir. Bu sebeple karşısındakine güvene kadar belirli bir zaman geçer. Evliliğe alışması için de terazi kadınına zaman vermek gerekir.

Terazi Kadını Hangi Burç Erkekle Evlenmeli?

Terazi kadınıyla evliliği sorunsuz olacak bazı borçlar vardır. Karşısındaki kişiye göre şekil alabilen terazi kadını çoğunlukla empati yaparak ilişkilerini sürdürür. Sosyalleşmeyi tercih eder ve genellikle hayatında tek bir kişi olmaz. Ancak yakın arkadaşlarının sayısı oldukça azdır. İlişkilerinde hareketli, eğlenceli ve rutini bozan şeyler beklese de genellikle düzeni tercih eder. Bu özelliklere bakıldığında terazi kadını ile evlilik uyumu yüksek burçlar şunlardır:

  • Terazi erkeği
  • İkizler erkeği
  • Başak erkeği
  • Kova erkeği

Terazi Kadını ve Kova Erkeğinin Evliliği

Kova erkeği ve terazi kadını arasında mantıklı, bağımsız ve öngörülü bir ilişki yaşanır. Birbirleri ile oldukça eğlenirler ancak daha çok terazi kadını ve kova erkeği, evlilik yerine iş ilişkisi yaşamaya daha yakındır. Birlikte kaliteli vakit geçirseler de genellikle duygulardan arınmış, daha mantığa yönelik bir evlilik yaşayabilirler.

Terazi Kadını ve Başak Erkeğinin Evliliği

Terazi kadını ve başak erkeği genellikle ters özelliklere sahiptir. Ancak birbirlerine aşık olacağı unsurlar da bu zıtlık attır. Terazi kadını genellikle hayatında dengeyi sever, kaliteli şeyler hayatında olsun ister ve konfora özen gösterir. Başak erkeğinin de belirli özellikleri terazi kadınına yakındır. Ancak çoğu konuda net olarak anlaşamasalar da ilişkilerinin dinamiğini kabul ettiklerinde başarılı bir evlilik yürütebilirler.

Terazi Kadını ve İkizler Erkeğinin Evliliği

Terazi kadını ve ikizler erkeği hem arkadaş olarak hem de eş olarak oldukça iyi anlaşılacaktır. Birbirleriyle açık iletişim kurmaları sebebiyle genellikle ilişkileri uzun sürer. Terazi kadını hayatındaki erkeğe özen gösterir ve aynı özeni de karşı taraftan bekler. Terazi kadını karşısındakine güvenlikten sonra karakteri daha ılımlı olmaktadır. Bu sebep ile de ikizler erkeğinin ona güven vermesi ve rahat hissettirmesi önemlidir. Bu aşamadan sonra evlilikleri seviye atlar ve ikisi için de muhteşem bir ilişki başlar.