Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Terazi Kadınının Hoşlandığı Erkek Tipi Nasıldır?

Entelektüel terazi kadını, değişken düşünceleri ile boğuşurken nasıl bir erkekle beraber olmak ister? Sevdiğine son derece sadık olan terazi kadınının bir ilişkide beklentileri neler? İşte ayrıntılar…

Entelektüel terazi kadını, değişken

Terazi burcu kadınlarının ciddi bir entelektüel alt yapısı vardır. Sevgi ve sadakat, sahip oldukları en önemli özelliktir. Ayrıca çevrelerindeki insanlara her zaman adil davranırlar. Terazi burcu kadınının olumsuz özellikleri arasında kararsız olmaları yer alır. Karşılarındaki kişiyi çok fazla eleştirirler. İlişki sırasında sergiledikleri kıskançlık da terazi kadınını bazen çekilmez hale getirir.

Terazi kadını ile ilişki yaşayan bir erkeğin belli başlı detaylara dikkat etmesi önemlidir. Bu detaylara dikkat ettiğiniz takdirde terazi kadını ile uzun ömürlü bir ilişki yaşamanız mümkün olur.

Nasıl Giyindiğiniz Çok Önemli

Terazi kadını, beraber olduğu kadının nasıl giyindiğine önem verir. Her zaman şık ve bakımlı olduğunuz takdirde sizden daha kolay bir biçimde etkilenir. Ortamına göre giyinmeniz onun için önemlidir.

Kibarlıktan Asla Taviz Vermeyin

Terazi kadınları, kibar erkeklerden hoşlanır. Saygısız ve kaba erkeklerden uzak dururlar. Bu nedenle konuşma tarzınıza, oturup kalkmanıza azami ölçüde dikkat etmelisiniz.

Sıkı Bir Arkadaşlık Kurmaya Çalışın

Terazi kadını, arkadaşlığa önem verir. Flört aşamasında onunla arkadaşlık kurmalısınız. Arkadaşlığınız boyunca onu etkilemek için neler yapmanız gerektiğini anlarsınız. Böylece ilişkinizi aşka çevirmeniz daha kolay olur. Arkadaşlık sürecinde sabırlı olmak da son derece önemlidir. Sabırlı olup, yavaş adımlarla ve kararlı bir şekilde ilerlemelisiniz.

Bol Bol Sosyalleşin

Sosyalleşmek, terazi kadını için önemlidir. Özellikle sanatsal faaliyetlerde bulunmaktan keyif alırlar. Romantik bir yemek daveti, arkadaş partileri ve dans geceleri; terazi kadınları tarafından cazip bulunur.

Romantizmi Asla İhmal Etmeyin

Romantik bir erkek, terazi kadınının ideal partner profilini tanımlar. Romantizmi çeşitli yöntemlerle sağlayabilirsiniz. Romantik bir erkek olmak için ona özel bir yemek yapabilir ve mum ışığında yiyebilirsiniz. Bunun yerine ufak bir hafta sonu kaçamağı da terazi kadınını çok mutlu eder.

Sinirli Hareketlerden Kaçının

Sinirli erkekler, terazi kadınını kolayca kaçırır. Her zaman sakin tavırlarla hareket ettiğiniz takdirde sizden daha kolay etkilenir. Tatlı bir dil kullanarak onu istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Böylece sizinle geleceğe yönelik planlar yapar.

Farklı Düşüncelere Saygı Gösterin

Terazi kadını, farklı düşüncelere saygı duyulmasını ciddi anlamda önemser. Sizin de böyle olmanızı bekler. Karşı olduğunuz bir fikir karşısında sakin kalmanız ve karşıt görüşlerinizi nezaket çerçevesinde ifade etmeniz onun için önemlidir.

Terazi kadınının aradığı özelliklere sahip olmamanıza rağmen rol yapmak çok sağlıklı değildir. Bu nedenle samimi bir yaklaşım sergilemeye özen göstermelisiniz. Rol yapmak ilişkinizin belli bir noktada sıkıntıya girmesine neden olur. Fikirlerinizin uyuşmaması halinde ilişki çok fazla ilerlemeden sonlandırmanızda fayda vardır. Böylece gerçekten mutlu olabileceğiniz kişilere şans verebilirsiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!