Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Terzi 3. Sezon Fragmanı İzle! Terzi 3. Sezon Ne Zaman? Terzi Yeni Sezon

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Salih Bademci ve Şifanur Gül’ün paylaştığı Terzi dizisi yeni sezon alarmı çaldı. Dünyanın öbür ucuna giden Peyami aşkı Esvet için geri döndü. Netflix yapımı Terzi 3. sezon fragmanı yayınlandı. Peki, Terzi 3. sezon ne zaman? Terzi yeni sezon var mı? İşte merak edilen Terzi 3. sezon fragmanı..

Netflix ekranlarının sevilen dizisi Terzi yeni sezon geldi. İlk 2 sezonun ardından 3. sezon alarmı çaldı. Netflix izleyicilerinin büyük merakla takip ettiği Terzi dizisinde neler olacak merak konusu oldu. Peyami, Esvet ve Dimitri arasında yaşanan olaylar üçgeni herkesi meraklandırdı. 2. sezonun çok kritik bir yerde kalmasıyla izleyiciler gözlerini Terzi 3. sezona çevirdi. Merakla beklenen Terzi 3. sezon fragmanı yayınlandı. Youtube ekranı üzerinden yayınlanan Terzi 3. sezon bilgileri haberimizde. Peki, Terzi 3. sezon ne zaman? İşte merak edilen Terzi yeni sezon fragmanı..

TERZİ 3. SEZON NE ZAMAN?

Terzi 3. Sezon geri sayım başladı. Dizi ve film platformu Netflix ekranı üzerinden yayınlanan Terzi dizisi 3. sezon tarihi geldi. Peyami, Dimitri ve Esvet arasında ilişkiler ne yöne gidecek merak eden izleyiciler Terzi dizisi 3. sezon bilgilerini mercek altına aldı. Final sezonu dizinin takipçilerinin gündeminde yer bulan Terzi dizisi 3. sezonu için beklenen tarih verildi. Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Şifanur Gül gibi isimlerin yer aldığı Terzi final sezonu 3 Kasım Cuma günü Netflix platformda yayında olacak. Şu ana kadar yayımlanmış 2 sezonu bulunan Terzi dizisinin birinci sezonunda 7, ikinci sezonunda 8 bölüm bulunuyor.

 

TERZİ OYUNCULARI

Çağatay Ulusoy – Peyami

Şifanur Gül – Esvet

Olgun Şimşek – Mustafa

Salih Bademci – Dimitri

Berrak Tüzünataç – Cemre

Ece Sükan – Suzi

Engin Şenkan

Evrim Alasya

Zeynep Tarhan

Murat Kılıç

Celile Toyon

Vedat Erinci

Lila Gürmen

TERZİ DİZİ KONUSU

Ünlü terzi Peyami, en iyi dostunun müstakbel eşi için gelinlik dikmektedir. Ama hiç görmediği bu kız beklenmedik şekilde hayatına girince, Peyami’nin sırlarına bir yenisi eklenir. Dimitri’nin işkencelerine daha fazla dayanamayan Esvet’in yolu Peyami Dokumacı ile karşılaşır. Peyami’nin herkesten gizlediği babası Mustafa’ya bakıcı olarak eve giren Esvet, Peyami’nin babaannesinin şartıyla şok olur. Tüm olay zincirleri başlar.

TERZİ 2 SEZON TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR