TEŞKİLAT 108. BÖLÜM FRGMANI İZLE: TRT1 Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanı Kambur Yakalandı! Teşkilat Fragman 108 Bölüm Fragmanı

Teşkilat 108. bölüm fragmanı izleyenler yeni bölümde yaşanacaklara odaklandı. Mikrofon başına geçen Neslihan, Kambur'un yakalandığını ve tüm detayları kamuoyuyla paylaştı. "Pusu geliyor vaziyet alın" diyen Ömer atağa geçti. İşte Teşkilat yeni bölüm fragmanı..

Teşkilat 108. bölüm fragmanı ekrana geldi. Her hafta pazar günleri yayınlanan Teşkilat dizisinde beklenen son geldi. Pazar akşamlarının sevilen yapımı Teşkilat son bölüm 107 bölüm full izle Çetin'in yaptıklarına daha fazla dayanamayan Neslihan cezasını kesti. Teşkilat son fragman annesini yıllar sonra karşısında katip olarak gören Ömer bir sonraki hamlesini planlamaya başladı. Kambur'u ele geçiren Ömer ve Neslihan için sonun başlangıcı geldi. Başrollerini Murat Yıldırım, İlker Aksum ve Aybüke Pusat'ın paylaştığı Teşkilat yeni bölüm fragmanı Neslihan'dan büyük itiraf geldi. İşte Teşkilat 108 bölüm fragman..

TEŞKİLAT 108. BÖLÜM FRAGMANI

Teşkilat 108. bölüm fragmanı Kambur yakalandı. Mikrofonu alan Neslihan'dan, "Bölücü terör örgütünün sözde komutanı olarak ilan edilen Kambur kod adlı teröristi Milli İstihbarat Teşkilatı ve Silahlı Kuvvetlerimizin ortak operasyonuyla yakaladık" dedi. Kambur'dan, "Bu iş daha bitmedi" çıkışı gecikmedi. Annesini karşısında katip olarak gören Ömer neye uğradığını şşaırdı. Neslihan ile Ömer hiçbir şeyin tesadüf olmadığını anlayınca beyninden vurulmuşa döndü. Ekip ateş altında kapana kısıldı. Öğrendikleri hem Ömer'i hem de Neslihan’ı yeni bir yola sürükledi. Düşmanlarla karşı karşıya gelecekleri bu mücadelede yol göstericileri onları yalnız bırakmadı. Teşkilat 108. bölüm 19 Mayıs Pazar akşamı TRT1'de.

Benzer Videolar