Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TEŞKİLAT 109. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE! TRT1 Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanı! Teşkilat Son Fragman

Dizi severlerin merakla beklediği Teşkilat 109. bölüm fragmanı yayınlandı. Ömer Atmaca ile Çetin kozlarını paylaştı. Tüm gerçeklerin ortaya çıktığı Teşkilat yeni bölüm fragmanı, “Mert bir kere, namert bin kere ölür” sözü damga vurdu. Peki, Teşkilat Sena öldü mü? İşte Teşkilat son fragman..

Dizi severlerin merakla beklediği

Teşkilat 109 bölüm fragmanı yayına girdi. Pazar akşamlarının sevilen yapımı Teşkilat son bölüm ortalık savaş alanına döndü. Ömer’in vurulmasıyla ekibin yeni hamlesinin ne olacağı merak konusu oldu. Başrollerini Murat Yıldırım, Sena Genç, Yunus Emre Yıldırımer, İlker Aksum ve Aybüke Pusat gibi ünlü isimlerin paylaştığı Teşkilat yeni bölüm fragmanı Korkut’un gözlerinin önünde Sena kanlar içinde yere yığıldı. Korkut Sena’yı bunu kimin yaptığını ararken hiç beklenmeyen son geldi. İşte Teşkilat 109. bölüm fragmanı..

TEŞKİLAT 109. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TEŞKİLAT 109. BÖLÜM FRAGMANI

Teşkilat 109. bölüm fragmanı ne pahasına olursa olsun Kambur’u Türkiye’ye getirmeyi hedefleyen Ömer ve ekibi harekete geçti. Hem karadan hem de havadan düşmanın yoğun takibi başladı. Teşkilat yeni bölüm fragmanı ekip sahada mücadele verirken Neslihan da masada kozlarını paylaşmaya başladı. Ömerlere en büyük destek  havadaki Koral’dan gelince düşman daha fazla direnemedi. Şirketin en önemli unsurlarını ele geçiren Ömer’in yeni planı devreye girdi. Ne kadar riskli olursa olsun yolundan dönmeme kararı alan Ömer için tercih yapma zamanı geldi. Ömer’in silahını doğrulttuğu Çetin, “Sevkiyatla ilgili tüm bilgiler bir kurşunla dağıtmak istediğin bu kafanın içinde” deyince olanlar oldu. Gizem’in vuruluşu tüm dengeleri değiştirdi. Teşkilat 109. bölüm 26 Mayıs Pazar akşamı TRT 1’de.

İŞTE TEŞKİLAT YENİ BÖLÜM FRAGMANI