Teşkilat 5. sezon fragmanı izle! TRT1 Teşkilat yeni sezon ne zaman başlayacak?

5. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkacak olan Teşkilat dizisinde yeni sezon fragmanı geldi. Aybüke Pusat ile Tolga Sarıtaş'ı tekrar buluşturan Teşkilat yeni sezon, "Bu kutsal bir vazife. Hayır deme şansın yok!" ikazı geldi. İşte Teşkilat 5. sezon fragmanı..

Teşkilat 5. sezon fragmanı izle! TRT1 Teşkilat yeni sezon ne zaman başlayacak?

TRT 1 ekranının en sevilen yapımlarından Teşkilat dizisi 5. sezon için geri sayıma geçti. Yıllar sonra bir araya gelen Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat sahneleri beklenmeye başladı. Her sezonu büyük etki yaratan Teşkilat dizisinde yeni sezon fragmanı yayınlandı. Yüzbaşı Altay ile Neslihan Yücesoy'un karşılaşması için tüm şartlar sağlandı. Peki, TRT1 Teşkilat yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte Teşkilat 5. sezon fragmanı..

TEŞKİLAT YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Milyonlarca izleyiciye sahip Teşkilat dizisi 22 Eylül Pazar akşamı saat 20.00 olduğunda yeni sezona start verecek. Yaz tatilinin ardından da 5. sezona adım atacak olan Teşkilat dizisinde sevilen oyuncu Tolga Sarıtaş Yüzbaşı Altay karakteriyle başrolü oynayacak. Teşkilat dizisi yeni sezon tanıtımında Tolga Sarıtaş'ın Kurtbey karakteri için, "Adım Altay, Yüzbaşı Altay. Siz Kurtbey olarak da bilirsiniz" sözleri büyük etki yarattı.

İŞTE TEŞKİLAT 5. SEZON FRAGMANI

Kaynak: Şermin Temur