Teşkilat 80. Bölüm Fragmanı İzle! Teşkilat 4. Sezon Oyuncuları

Büyük bir hayran kitlesine sahip Teşkilat dizisi 4. sezon tarihi belli oldu. Nefes kesen 3. sezonun ardından gözlerin çevrildiği Teşkilat 4. sezon geldi. Teşkilat dizisi severler için 80. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, “Kanun da kural da biziz!” nidaları yankılandı. İşte 4. sezonu merakla beklenen Teşkilat 80. bölüm fragmanı..

TRT1'in iddialı dizisi Teşkilat yeni sezon için geri sayım başladı. Ekran başındaki izleyicileri hop oturup hop kaldıran dizinin 4. sezon tarihi belli oldu. "Kanun da kural da biziz!” sözlerinin damga vurduğu Teşkilat 80. bölüm fragmanı yayınlandı. Murat Yıldırım hayranlarının dört gözle beklediği Teşkilat yeni sezonda neler yaşanacak merak edildi. 4. sezonuyla ekrandaki yerini alacak Teşkilat dizisinin oyuncuları araştırıldı. İşte izleyicilerin merakla beklediği Teşkilat 80. bölüm fragmanı..

TEŞKİLAT YENİ SEZON NE ZAMAN?

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım'ın yeni sezonda fırtınalar estireceği Teşkilat dizisi için nefesler tutuldu. Büyük bir merakla beklenen Teşkilat 4. sezon tarihi açıklandı. Aybüke Pusat ve Murat Yıldırım'ın başrollerini paylaşacağı Teşkilat 80. bölüm için karar verildi. 22 Ekim Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle izleyici karşısında yer alacak Teşkilat dizisinde kadro yenilendi. Her bölümü büyük bir merakla beklenen Teşkilat 80. bölümde neler olacak izleyip göreceğiz.

TEŞKİLAT 79. BÖLÜM ÖZETİ

Aylar süren operasyonun ardından, ekip intikam ateşiyle dolan Francis’in David Hartley’in başaramadığı planını engellemek için zorlu bir mücadeleye hazırlanır. Teşkilat, hem düşmanları alt etmek hem de bu zorlu savaşı kazanmak için gücünü ve cesaretini kullanmak zorundadır. Ömer ve Zehra, kaybettikleri yılları telafi etmek ve birlikte yeni bir başlangıç yapmanın eşiğindedir. Ancak çıktıkları bu yolda büyük bir fedakarlık yapmak zorunda kalacaklar.

Teşkilat 80. Bölüm Fragmanı İzle! Teşkilat 4. Sezon Oyuncuları - Resim : 1

TEŞKİLAT DİZİSİ OYUNCULARI

Murat Yıldırım

Aybüke Pusat

Sarp Levendoğlu

Selin Genç

Tuğçe Açıkgöz

Gürkan Uygun

Turgut Tunçalp

Yunus Emre Yıldırımer