Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Teşkilat 81. bölümde neler olacak? Teşkilat 81 bölüm fragmanı

TRT’nin izleyici rekorları kıran

TRT’nin izleyici rekorları kıran dizisi Teşkilat, 81. bölümüyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Son bölümde yaşanan sürükleyici olayların ardından dizi severler, yeni bölümde Ömer, Zehra ve Neslihan’ın karşısına hangi maceraların çıkacağını merakla bekliyor.

Teşkilat’ta Son Bölümde Neler Oldu?

Dizinin önceki bölümünde, ailesi ve sevdiklerinin öldüğünü sandığı Ömer, Zehra’yı bulma amacıyla yeni tehlikelerle yüz yüze geldi. Bu süre zarfında Ömer, teşkilata geri dönüş yapacak olan Neslihan ile yolları kesişiyor. Kayıplarına rağmen verdikleri sözleri tutma azmi içinde olan Neslihan, bu süreçte yardıma muhtaç olanlara destek oluyor. Ancak karşısına çıkacak olan tehlikelerin büyüklüğünden habersizdir. Ömer ve Neslihan’ın ortak paydası ise vatanlarına olan sarsılmaz sevgi ve koruma arzusu olmuştur. Onlara bu yolda, aynı amaç için savaşan yeni bir ekip destek olacaktır. Ancak bu yeni macerada düşmanları eskisinden çok daha güçlü ve tehlikeli olacak.

Teşkilat 81. Bölüm Heyecanı

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden Teşkilat’ın 81. bölümünde yaşanacak olaylar, izleyenleri yine ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Ömer, Zehra ve Neslihan’ın yeni maceraları ve karşılarına çıkacak olan sürprizlerle dolu bir bölüm izleyicileri bekliyor.

Dizi severler, Teşkilat’ın yeni bölüm fragmanını ve detaylarına TRT’nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabilir. Bu heyecan dolu yeni bölümü kaçırmamanızı tavsiye ederiz!