Teşkilat 86 bölüm fragmanı izle! Teşkilat son bölüm 86 bölüm full izle

TRT1'in ekranda fırtınalar estiren yapımı Teşkilat yeni bölüm fragmanı geldi. Babasının önüne atlayan Neslihan kanlar içinde yere yığıldı. Teşkilat 86 bölüm fragmanına Ömer ile Neslihan'ın aşk konuşması damga vurdu. Neslihan, "İnsan aşık olduğunu nasıl anlar" diye sordu ve her şey başladı. Teşkilat dizisi 86. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merakla beklenen Teşkilat 86 bölüm fragmanı izle ekranı..

Teşkilat dizisi severlerin büyük merakla beklediği özet geldi. Başrollerini Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'ın paylaştığı Teşkilat dizisi yeni bölümde yaşanacaklar belli oldu. Yepyeni kadrosuyla 4. sezona başlayan sevilen dizinin 86. bölüm fragmanı yayınlandı. Neslihan ve Ömer arasında aşk başlarken "İnsan aşık olduğunu nasıl anlar" sorusu geldi. Ömer, "Biriyle hayatta yapmam dediğin şeyleri hayal ediyorsan aşıksındır" yanıtı geldi. Şirket Ortadoğu planı için Kıbrıs'tan harekete geçti. Orta doğuya silah alımı için düğmeye basıldı. Her hafta pazar günleri izleyiciyi ekran başına çivileyen Teşkilat dizisinin yeni bölümünde emir verildi. Teşkilat son bölüm 86 bölüm full izle araştırması yapan izleyicilerin merak ettiği tüm bilgiler ve Teşkilat 86 bölüm fragmanı izle ekranı haberimizde..

TEŞKİLAT 86. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Teşkilat 86. bölüm fragmanında Gökhan, yaptıklarının yanına kar kalacağından emin oluyor. Fakat ekip Ömer'in planıyla hep bir adım ondan önde oluyor. Neslihan şirket ile alakalı konularda sürekli babasının ismi ile karşı karşıya geliyor. Öğrendiği yeni gerçekse Çetin'in şirketin açık hedefi olduğu oluyor. Artık Gökhan'ın gölgesinde olmayan Scarlett, Neslihan ve yakınlarını ortadan kaldırmak için hamle yapmaktan geri durmuyor. Ömer, Gökhan'ı yurtdışında bir krize sebep olmadan Türkiye'ye getirip cezasını vermeyi amaçlıyor. Onun talimatlarını harfiyen yerine getiren ekip oluşacak pürüzlere karşı hep hazırlıklı oluyor. Hem Gökhan hem de şirket her zaman karşılarında Ömer'i ve ekibini buluyor. Heyecan dolu yeni bölümüyle Teşkilat 3 Aralık Pazar akşamı saat 20.00'da..

Teşkilat 86 bölüm fragmanı izle! Teşkilat son bölüm 86 bölüm full izle - Resim : 1

TEŞKİLAT OYUNCULARI

Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Sarp Levendoğlu, Selin Genç, Tuğçe Açıkgöz, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Yunus Emre Yıldırımer