Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Teşkilat 96 Bölüm Fragmanı İZLE! TRT1 Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanı! Teşkilat Fragman 96 Bölüm Fragmanı

Teşkilat 96 bölüm fragmanı yayına girdi. Pazar günlerinin sevilen yapımı Teşkilat yeni bölümde, “Aradığınız Atmaca’ya şu anda ulaşılamıyor” sesleri duyuldu. Kambur ve Çetin ortak düşmanları için harekete geçti. Şirketin gündemi değişti. İşte Teşkilat fragman 96 bölüm fragmanı..

Teşkilat son bölüm ardından merak edilen yeni bölüm zamanı geldi. Her hafta pazar akşamları yayına giren Teşkilat dizisinde hedef Ömer Atmaca oldu. Son bölüm ardından iple çekilen Teşkilat fragman yayına girdi. Başrollerini Murat Yıldırım ile Aybüke Pusat’ın paylaştığı Teşkilat fragman 96 bölüm fragmanı yayına girdi. Kambur ve Çetin ortak düşmanları için harekete geçti. Şirketin gündemi tamamen değişti. Savunma sanayi hamlesi devreye girdi. Teşkilat 96. bölüm Kambur Neslihan’ı yakaladı. İşte Teşkilat 96 bölüm fragmanı..

TEŞKİLAT 96 BÖLÜM FRAGMANI

Her hafta pazar akşamları yayına giren Teşkilat dizi severler gözlerini yeni bölüme çevirdi. Ömer ve ekibi, Kambur’un beklenmedik hamleleriyle karşı karşıya kaldı. Ömer artık sadece ekibin değil sevdiklerinin de tehlikede olduğunu anladı ve harekete geçti. Çetin’in oyunlarından habersiz olan Neslihan, babasına yapılan saldırıyla iyice korktu. Kardeşinden sonra bir de babasını kaybetmeyi göze alamayan Neslihan babasının safına geçti. Ömer ile oynamaktan zevk alan Kambur’un amacıysa ani hamle yapmadan yavaşça onu çileden çıkarmak oldu. Hareketlerini planlayan Kambur’un hedefi Neslihan oldu. Ömer Kambur’un oyunlarına kanmadı. Karşı taraf ne kadar tehlikeli olursa olsun Ömer ve ekibi cesur bir şekilde onunla yüzleşmeye hazır oldu. Peki, Teşkilat Neslihan ölecek mi? Tüm bunlar ve daha fazlası 18 Şubat Pazar günü Teşkilat yeni bölümde..

DİĞER VİDEOLAR