Teşkilat Ayrılık Bombası Patladı! İzleyiciyi Şoke Eden Bomba Gelişme Açığa Çıktı! Yerine Gelecek İsim Bile Hazır! Meğer..

Pazar günlerinin sevilen yapımı Teşkilat yeni bölüm öncesi bomba patladı. Başrollerini Murat Yıldırım ile Aybüke Pusat'ın paylaştığı Teşkilat 107. bölüm fragmanı izleyenler şoke oldu. Başrol oyuncusunun vedasını duyan izleyiciler yeni isme odaklandı. İşte Teşkilat flaş gelişme..

Teşkilat Ayrılık Bombası Patladı! İzleyiciyi Şoke Eden Bomba Gelişme Açığa Çıktı! Yerine Gelecek İsim Bile Hazır! Meğer..

TRT dizisi severler son dakika gelişmesine odaklandı. Her hafta pazar günleri ekrana gelen Teşkilat son bölüm annesini Katip olarak gören Ömer neye uğradığını şaşırdı. Neslihan ile Ömer hiçbir şeyin tesadüf olmadığını anlayınca işler bir hayli karıştı. Ekip ateş altında kapana kısılınca çıkış yolu aranmaya başladı. Başrollerini Murat Yıldırım ile Aybüke Pusat'ın paylaştığı Teşkilat son bölüm kazan kaynadı. Başrol oyuncusu her şeyi bırakıp gitme kararı alınca kadroda mecburi yenilenme başladı. Peki, Teşkilat Ömer diziden ayrıldı mı? Murat Yıldırım diziden neden ayrıldı? İşte merak edilenler..

Teşkilat Ayrılık Bombası Patladı! İzleyiciyi Şoke Eden Bomba Gelişme Açığa Çıktı! Yerine Gelecek İsim Bile Hazır! Meğer.. - Resim : 1

TEŞKİLAT MURAT YILDIRIM DİZİDEN AYRILDI MI?

Pazar akşamlarının sevilen yapımı Teşkilat son bölüm ardından yeni gelişme açığa çıktı. 9 Haziran'da yayınlanacak olan özel bölümle birlikte Ömer Atmaca rolüne hayat veren Murat Yıldırım diziden ayrılacak. Yapım şirketi önemli koltuğu doldurmak için Söz dizisindeki performansıyla odak noktası olan ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş'a teklif götürmeye hazırlanıyor. Nişanlısı Zeynep Mayruk ile Haziran ayında evlenmeye hazırlanan Tolga Sarıtaş eğer Teşkilat dizisiyle anlaşmaya varırsa Söz dizisindeki eski rol arkadaşı Aybüke Pusat ile yolları yeniden kesişecek.

Teşkilat Ayrılık Bombası Patladı! İzleyiciyi Şoke Eden Bomba Gelişme Açığa Çıktı! Yerine Gelecek İsim Bile Hazır! Meğer.. - Resim : 2

TEŞKİLAT 108. BÖLÜM FRAGMANI

Teşkilat son bölüm annesini karşısında Katip olarak gören Ömer neye uğradığını şaşırdı. Neslihan ile Ömer hiçbir şeyin tesadüf olmadığını anladı. Çünkü üstlendikleri görev beklediklerinden daha önemli oldu. Ekip ateş altında kapana kısılmışken bir çıkış yolu aradı. Gizemli Adam ve yoldaşları da düşmanlarla mücadele içine girdi. Teşkilat son bölüm Ömer, annesinin anlattıkları gerçeklerle karşı karşı karşıya kaldı. Öğrendikleri hem onu hem de Neslihan’ı yeni bir yola sürükledi. Düşmanlarla karşı karşıya gelecekleri bu mücadelede yol göstericileri onları yalnız bırakmadı. Teşkilat 108. bölüm 12 Mayıs Pazar akşamı TRT1'de.