Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Teşkilat Bu Hafta Var Mı? TRT1 Teşkilat Yeni Bölüm Ne Zaman? 31 Aralık Pazar Teşkilat Yeni Bölüm Var Mı?

TRT1’in sevilen yapımlarından Teşkilat son bölüm ardından gözler yemi bölüme çevrildi. Teşkilat dizisi severler 90. bölümün ne zaman yayında olacağını merak etti. 31 Aralık Pazar akşamı Teşkilat yeni bölüm yayınlanacak mı araştıran izleyiciye üzen haber geldi. Peki, Teşkilat bu hafta var mı? Teşkilat yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilen Teşkilat yeni bölüm tarihi..

TRT1'in sevilen yapımlarından Teşkilat

Başrollerini Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Sarp Levendoğlu, Selin Genç, Tuğçe Açıkgöz, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Yunus Emre Yıldırımer gibi isimlerin paylaştığı Teşkilat dizisinde hareketlilik başladı. Her hafta pazar akşamları ekrandaki yerini alan Teşkilat dizisi son bölüm izlendi. Her pazar saat 20.00 olduğunda yeni bölümü yayına giren Teşkilat dizisinde bu hafta yeni bölüm var mı merak edildi. TRT 1 yayın akışı araştırması yapan izleyicilere son durum mesajı geldi. Teşkilat dizisi severler son bölümü izleyip gözlerini yeni bölüme çevirdi. Son bölümde yaşananları seyre dalan izleyiciler Teşkilat 90 bölüm fragman yayınlandı mı sorguladı. Bu sene yılbaşının pazar gününe denk gelmesiyle gözler Teşkilat yeni bölüme çevrildi. Beklenen açıklama geldi. Peki, Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat bu hafta var mı?İşte yanıtı..

TEŞKİLAT BU HAFTA VAR MI?

Teşkilat oyuncuları araştıran izleyiciler bir yandan da yeni bölüm gelişmelerini merak etti. Her hafta pazar günleri ekran yolculuğuna devam eden sevilen dizinin yeni bölümü beklenmeye başladı. Bu yıl yılbaşının 31 Aralık Pazar gününe denk gelmesiyle 31 Aralık TRT1 yayın akışı göz atıldı. TRT 1 sevilen yapımlarından Teşkilat yeni bölüm ne zaman sorgulayan izleyiciye son durum mesajı geldi. Teşkilat bu hafta var mı, Teşkilat yeni bölüm fragman geldi mi sorularına yanıt arayan izleyiciler için hemen belirtelim ki sevilen dizi Teşkilat bu hafta ekranda olmayacak. 31 Aralık Pazar 2024 yılbaşı akşamı olduğu için Teşkilat dizisi 7 Ocak Pazar günü yeni bölümü ile ekran yolculuğuna devam edecek.

TEŞKİLAT SON BÖLÜM İZLE

TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat son bölümde Ömer’in beklenmedik hamlesiyle Anton tuzağa düştü. Oğlunu kaybetmeyi göze alamayan Çetin, Cihangir’i kurtarmak için kendince müdahalede bulundu. Fakat Ömer’in dikkati sayesinde saklanamayacağının farkına vardı ve tüm dengeler değişti. Pazar akşamı yayınlanan Teşkilat son bölümde başından beri her şeyi incelikle planlayan Ömer’in amacı hem Cihangir’i kurtarmak hem de düşmana büyük bir darbe indirmek üzerine oldu. Ne olursa olsun bu yolda düşmana boyun eğmeyince planlar değişti. Neslihan ve ekip hem vatan hem de canları konusunda Ömer’e itimat etti. Bu yüzden operasyonu başarıyla tamamlamak için bütün riskleri göze aldılar.

TEŞKİLAT SON BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN